HVAC Bulgaria  

Hoval инсталира системно решение за отопление и вентилация в Асарел Медет

Hoval достави децентрализирани покривни апарати за едновременно отопление и вентилация за три големи цеха на Асарел Медет - Флотация, Мелнично и Дезинтеграция. Заложени са апарати RoofVent LHW, работещи в режим отопление, които подават пресен въздух и засмукват отработен от халето. Покривните апарати също така оползотворяват топлината с помощта на пластинчат топлообменник с ефективност до 73%.
 
В халето на централата ремонтна база са заложени топловъздушни апарати TopVent MH за пресен въздух, затоплен от вграден воден топлообменник. В другите корпуси за едро и ситно трошене и във филтърното отделение са монтирани стенни топловъздушни апарати TopVent HV, работещи в режим отопление и на рецуркулация. На входните врати на всички халета пък са монтирани въздушни завеси TopVent CUR.
 
"Производствените сгради на Асарел Медет са истинско предизвикателство за ОВК системите с големия си обем, голяма светла височина и силно замърсената работна среда", обясняват от Hoval.
 
Инсталираните покривни апарати са пуснати в експлоатация за отопляване на халетата през изминалата зима. Те се контролират от обща система DigiNet5, която на следващ етап ще бъде свързана с общата система за сградно управление на съоръжението (BMS).
     
Източник: Hoval

Ключови думи: Hoval   Ховал   RoofVent   TopVent   Асарел Медет   отопление и вентилация  

Аристон
Подобни статии
HEXONIC

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ В ОБЛАСТТА НА ОВК
на специализирания портал HVAC-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Последно от Реализации

Специализиран портал от групата IndustryInfo.bg

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване
Изисквания и условия за реклама
Карта на сайта

© Copyright 2010 - 2024 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯПродуктови офертиБраншови акцентБизнесИнвестицииВидео на седмицатаПроектиПредстоящоРеализацииСъбитиятаОбществени поръчки/ТърговеОбучения/СеминариЕкспертноТехнологииСтатииКариериОбяви за работа
 

ОЩЕ ПОРТАЛИ ОТ ГРУПАТА

IndustryInfo.BG

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...