HVAC Bulgaria  

Стартира стипендиантска програма за магистри по топлоенергетика

ТЕЦ AES Гълъбово, Технически университет – София, община Стара Загора, ТЕЦ Марица Изток 2 и ТЕЦ Контур Глобал Марица Изток 3 стартираха проект за изравнително обучение и прием в магистърска програма "Топлоенергетика". Успешно завършилите обучението ще бъдат включени в стипендиантска програма с възможност за професионална реализация в модерната топлоелектрическа централа ТЕЦ AES Гълъбово.
 
"Като най-голям инвеститор в енергийния сектор на България, ЕЙ И ЕС винаги е подкрепяла програми, свързани с образованието. Затова за нас е чест да бъдем част от магистърска програма "Топлоенергетика" в Стара Загора, чрез която ще дадем възможност за още по-високо професионално развитие и глобална кариера на всички наши настоящи и бъдещи служители", заяви Николай Пейчев, директор Комуникации на AES.
 
В проекта могат да се включат всички, които са придобили степен бакалавър или магистър по направления: Машинно инженерство; Електротехника, електроника и автоматика; Комуникационна и компютърна техника; Енергетика; Транспорт, корабоплаване и авиация; Материали и материалознание и др.
 
Занятията ще се провеждат в IV ОУ "Кирил Христов", гр. Стара Загора, по специално изготвен график и на модулен принцип. Срокът за провеждане на изравнителното обучение е една година, а на магистърската програма – година и половина.
     
Източник: ТЕЦ AES Гълъбово

Ключови думи: ТЕЦ AES Гълъбово   ТУ София   Топлоенергетика   ТЕЦ  

Аристон
Подобни статии
HEXONIC
СТИКО БГ ООД

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ В ОБЛАСТТА НА ОВК
на специализирания портал HVAC-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Последно от Обучения/Семинари

Специализиран портал от групата IndustryInfo.bg

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване
Изисквания и условия за реклама
Карта на сайта

© Copyright 2010 - 2024 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯПродуктови офертиБраншови акцентБизнесИнвестицииВидео на седмицатаПроектиПредстоящоРеализацииСъбитиятаОбществени поръчки/ТърговеОбучения/СеминариЕкспертноТехнологииСтатииКариериОбяви за работа
 

ОЩЕ ПОРТАЛИ ОТ ГРУПАТА

IndustryInfo.BG

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...