HVAC Bulgaria  

Белимо кани професионалистите на европейски уебинар за здравословен въздух в помещенията - 22.11.2022

Швейцарската компания Belimo отправя покана за участие в уебинар, посветен на осигуряването на здравословен въздух в помещенията, който ще се проведе в сътрудничество с Федерацията на европейските асоциации за отопление, вентилация и климатизация (REHVA).

"Свикнали сме да приемаме, че въздухът в сградите е "чист" и не вреди на нашето здраве. Изненадващо е колко малко потребители и специалисти по сградни инсталации всъщност знаят какво е качеството на въздуха в техните помещения”, споделят от компанията.

За да разбере кои са приоритетите за осигуряване на здравословен вътрешен климат, Belimo провежда глобално проучване сред експерти от вентилационната индустрия. На база на получените резултати са установени седем основни фактора, от които зависи здравословният въздух в помещенията. 

Участниците в уебинара ще имат възможност да се запознаят с резултатите от проучването, да получат информация и да дискутират по следните теми: непрекъснато и надеждно измерване, наблюдение на качеството на въздуха в помещенията; подаване на точно количество въздух към зоните и контролирано отстраняване на замърсения въздух; активно херметизиране на сгради и пространства; регулиране на температурата и влажността; ефективна филтрация и др. Накрая ще има възможност за задаване на индивидуални въпроси.

Лектор на уебинара ще бъде Мико Гизин – продуктов мениджър в отдел "Сензори и измервателни уреди" в Belimo Швейцария, отдел Европа. Той работи в компанията от 4 г. и е експерт в областта на сензорите и вентилационните системи.

Уебинарът ще се проведе на английски език на 29 ноември от 11 ч. българско време. Той е продуктово неангажиращ и информацията е валидна и при използване на продукти от други производители, допълват от Belimo.

За подробности и регистрация вижте тук.

     
Източник: Belimo

Ключови думи: Belimo   уебинар   качество на въздуха  

Област: ОВК  

Подобни статии

HEXONIC

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ В ОБЛАСТТА НА ОВК
на специализирания портал HVAC-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Последно от Обучения/Семинари
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯПродуктови офертиБраншови акцентСъбитиятаБизнесВидео на седмицатаПроектиПредстоящоОбществени поръчки/ТърговеОбучения/СеминариРеализацииТехнологииИнвестицииОбяви за работа
 

ОЩЕ ПОРТАЛИ ОТ ГРУПАТА

IndustryInfo.BG

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...