HVAC Bulgaria  

Чил Комерс инсталира система за централна климатизация LG Multi V в Несебър

27.10.2015   |   Реализации
 
Фирма Чил Комерс проектира, достави и монтира система за централна климатизация от последно поколение LG Multi V, серия IV в хотел Каменец, Несебър, съобщиха за HVAC-Bulgaria.com от компанията. Хотел Каменец представлява петнадесет етажна сграда с четиринадесет хотелски етажа и партер, където са разположени ресторант, лоби бар, рецепция и офиси.
 
"Системата е на директно изпарение от типа VRF и се характеризира с най-високи параметри на енергоефективност. Конфигурирана е от  три групи със по два броя външни модули , с обща охладителна мощност 274,4 kW и отоплителна – 308,7 kW. Вътрешните тела са 150 броя за висок стенен монтаж и касетъчен монтаж, като всяко вътрешно тяло може да  се контролира самостоятелно с предвиден за целта индивидуален термоконтролер във всяка стая или с последно поколение “Touch screen”  централен контролер", обясняват от Чил Комерс.
 
Избраната концепция е с ниска себестойност на първоначалната инвестиция съпоставена към високото качество на системата, последващи ниски експлоатационни разходи, породени от обединяването в една система. Обединяването в общ енергиен център позволява намаляване на инсталираната електрическа мощност и подобрява енергийната ефективност на системата с между 6% и 12%.
 
"При подбиране на външните тела в група от два или повече модула  се обезпечава работата на климатичната инсталация, дори и при повреда на някои от модулите, посредством патентована от LG технология. 
 
За пълно удовлетворяване на своите клиенти, Чил Комерс поддържа гаранционно и извън гаранционно системите и съоръженията, доставени и изградени от тях чрез собствена сервизна мрежа, разположена на стратегически места на територията на България. Сервизното и техническо обслужване обхваща всички типове системи за централна и промишлена климатизация", допълниха от компанията.
     
Източник: Чил Комерс

Ключови думи: Чил Комерс   централна климатизация   LG Multi V   хотел Каменец  

ТД Инсталации
Samsung

Подобни статии

Secespol

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ В ОБЛАСТТА НА ОВК
на специализирания портал HVAC-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Газкомфорт
Hoval

Последно от Реализации

Samsung
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване

© Copyright 2010 - 2021 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯВидео на седмицатаПродуктови офертиБизнесРеализацииПроектиОбществени поръчки/ТърговеСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...