HVAC Bulgaria  

Данфосс проведе семинар в Далкия Топлофикация Варна

На 24 януари т.г. Направление Топлофикационна автоматика на Данфосс проведе разширен семинар-обучение за специалисти от Далкия Топлофикация Варна, съобщиха за HVAC-Bulgaria.com от компанията.

Основна тема на семинара бе новата концепция за децентрализирани отоплителни системи на Данфосс Evo Flat. Апартаментните абонатни станции, с които се изграждат тези системи са изключително актуални, както в аспекта на пестене на енергия чрез намаляване на загубите, така и по отношение на индивидуално справедливо отчитане на реалната консумация и контролиране на разходите при едновременно осигурявне на пълен комфорт на потребителя. Апартаментните абонатни станции се вписват максимално в тенденцията за реновиране на старите отоплителни инсталации, както и в модерното строителство с хоризонтално разполагане на тръбопроводите.

"В качеството си на дружество за услуги, обърнато изцяло към клиента и компания от световен мащаб, която се стреми към рационално използване на енергията, спазване на законодателството на ЕС и инвестиране в енергийно ефективни проекти, Далкия Топлофикация Варна чрез своите специалисти проявява определен интерес към всички новости в областта на топлофикационната автоматика. В това отношение Данфосс като утвърдена фирма, която поставя световните стандарти в областта на високото качество, енергийната ефективност и опазването на околната среда, има какво да предложи на своите партньори и клиенти", заявиха организаторите.

На семинара бяха представени всички нови продукти на Данфосс, като основен акцент бе поставен върху приноса им за икономия на енергия, намаляване на загубите и разходите, намаляването на емисиите на СО2 – всичко, което е заложено в цялостната политика на направлението. Не на последно място бяха разгледани и някои специфични технически възможности на компонентите за топлофикационно приложение, които представляват конкретен интерес за служителите на Далкия. В оживена дискусия бяха обсъдени основни принципи на действие, начини на оразмеряване, възможности за оптимизиране на процесите и идеи за съвместни проекти.

На срещата присъства и представител на фирма НАСА-Д ООД от Варна, дистрибуторът на Данфосс, който е в непосредствен контакт с представителите на Далкия Варна и оказва навременна специализирана подкрепа относно всички възможности, които Данфосс предлага в областта на топлофикационните приложения.

     
Източник: Данфосс

Ключови думи: Данфосс   семинар   Далкия Топлофикация Варна  

Област: Събития  

Аристон
Подобни статии
HEXONIC

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ В ОБЛАСТТА НА ОВК
на специализирания портал HVAC-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Последно от Обучения/Семинари

Специализиран портал от групата IndustryInfo.bg

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване
Изисквания и условия за реклама
Карта на сайта

© Copyright 2010 - 2024 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯПродуктови офертиБраншови акцентБизнесИнвестицииВидео на седмицатаПроектиПредстоящоРеализацииСъбитиятаОбществени поръчки/ТърговеОбучения/СеминариЕкспертноТехнологииСтатииКариериОбяви за работа
 

ОЩЕ ПОРТАЛИ ОТ ГРУПАТА

IndustryInfo.BG

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...