HVAC Bulgaria  

Стико БГ достави съвременни циркулационни помпи серия Ebara Ego за нуждите на Топлофикация София

В края на миналата година Стико БГ изпълни мащабна доставка на циркулационни помпи от гамата Ego на Ebara за нуждите на Топлофикация София.

В разгара на отоплителния сезон въпросът за постигане на оптимална ефективност на инсталациите за централно отопление и битова гореща вода е особено актуален. А един от най-важните елементи при тези съоръжения са циркулационните помпи, особено когато става дума за многофамилни жилищни сгради, захранвани с централно топлоснабдяване, обясняват специалистите от дружеството.

Общо 1544 броя циркулационни помпи от серия Ebara Ego 2 за циркулация на битова гореща вода (БГВ), както и над 300 броя помпи от серии Ebara Ego Easy и Ebara Ego Slim за циркулация на отоплителната система включва доставката, изпълнена в съответствие с изискванията на възложителя.

Ebara Ego 2

Чугунените циркулационни помпи Ego 2 са подходящи за циркулация на топла и студена вода в битови, централизирани, отоплителни и климатични системи. Помпеният агрегат е с интегрирано електронно управление и ротор с постоянен магнит. Моделът включва следните нови функционалности:

  • Нова моторна технология, която осигурява най-високата ефективност в категорията, като същевременно поддържа висока производителност и отлична надеждност;
  • Нов преден дисплей, от който можете да задавате и мониторирате различни функции;
  • Нов щепсел за лесни електрически връзки при монтаж;
  • Нови режими на работа, включително автоматичен режим, режим с постоянно налягане и нощен режим, предназначени да увеличат икономията на енергия.

Циркулационните помпи от тази гама автоматично и автономно контролират диференциалното налягане, регулирайки по този начин работата на помпата според нуждите на системата.

Ebara Ego 2 Slim

Новите единични и двойни фланцови циркулационни помпи Ego 2 Slim се характеризират с подобрен компактен дизайн и ниско тегло, което ги прави подходящи за централизирани системи, колекторни системи, както и за приложение в ТЕЦ. Те са оборудвани с работно колело от технополимер и интегрирано електронно управление с ротор с постоянен магнит.

Ebara Ego Easy

Ego Easy са единични и двойни електронни циркулационни помпи, с резбово или фланцово присъединяване. Изработени са от чугун, а работното колело е от технополимер. Разполагат с интегрирано електронно управление с ротор с постоянен магнит. Тези помпи са подходящи за циркулация на топла и студена вода в средни по размер централизирани, битови и индустриални климатични и отоплителни системи с постоянен или променлив дебит, в които се изисква оптимизиране на работната точка.

И трите серии са изпълнени с роторни кутии от AISI 316 без точки на заваряване и изолационно покритие на корпуса, като са налични и във вариант от бронз.

 

 

Стико БГ ЕООД

София
бул. Доктор Г. М. Димитров 42-А 
Тел: +359 877 386 603
E-mail: info@stikobg.com
http://stikobg.com/

 

     
Източник: Стико БГ

Ключови думи: Стико   Ebara   Ego   циркулационни помпи  

Област: ОВК  

Подобни статии

HEXONIC

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ В ОБЛАСТТА НА ОВК
на специализирания портал HVAC-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Последно от ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯ
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване
Изисквания и условия за реклама
Карта на сайта

© Copyright 2010 - 2023 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯПродуктови офертиБраншови акцентСъбитиятаБизнесВидео на седмицатаПроектиПредстоящоОбществени поръчки/ТърговеОбучения/СеминариРеализацииТехнологииИнвестицииСтатииОбяви за работа
 

ОЩЕ ПОРТАЛИ ОТ ГРУПАТА

IndustryInfo.BG

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...