HVAC Bulgaria  

Одобриха 340 от кандидатите за алтернативно отопление по програма LIFE в Русе

18.10.2021   |   Проекти
 

Работна група експерти по интегрирания проект по Програма LIFE на Европейския съюз "Българските общини работят заедно за подобряване на качеството на атмосферния въздух" извърши оценка на кандидатите, отговарящи на изискванията за допустимост по критериите за приоритизиране на крайните бенефициенти чрез състезателен подбор.

Одобрените кандидати за участие в основната фаза на проекта са 340. Те ще бъдат поканени от Община Русе за подписването на договор за безвъзмездното получаване на отоплителното оборудване и услугите.

Доставката и монтажът на отоплителните уреди за одобрените кандидати по основната фаза ще се извърши за отоплителен сезон 2022/2023 г.

Главната цел на интегрирания проект по Програма LIFE на Европейския съюз е да допринесе за намаляването на количеството на фините прахови частици – основен проблем на качеството на въздуха в България.

     
Източник: община Русе

Ключови думи: община Русе   LIFE   отоплителни уреди  

Област: ОВК  

Алфа Лавал

Подобни статии

HEXONIC
Стико

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ В ОБЛАСТТА НА ОВК
на специализирания портал HVAC-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Последно от Проекти

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯПродуктови офертиСъбитиятаБизнесВидео на седмицатаПроектиПредстоящоОбществени поръчки/ТърговеОбучения/СеминариРеализацииТехнологииИнвестицииОбяви за работа
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...