HVAC Bulgaria  

Siemens проведе серия от семинари за ОВК решения в страната

 

Направление Сградни технологии на Siemens България съвместно с регионалните колегии на Камарата на инженерите в инвестиционното проектиране проведе серия от семинари в страната, на които представи продуктите и системите на Siemens за управление на ОВК инсталации.

Събитията, които се проведаха през ноември в Бургас, Варна и Пловдив, протекоха при сериозен интерес, информираха от компанията. Те бяха посетени от ОВК проектанти, клиенти и партньори на Siemens.

Лектори и на трите семинара бяха инж. Димитър Крушовски и инж. Боян Кусаров, специалисти по продажбите на ОВК системи в направление Сградни технологии. Основни акценти в програмата бяха предлаганите от Siemens решения за управление на системи за отопление, вентилация и климатизация, портфолиото от вентили и задвижващи механизми, както и различните видове измервателни уреди за топлинна и студова енергия.

В рамките на семинарите бяха представени универсалени ОВК контролери Synco (серии 100/200/700), различни типове стайни термостати и техните приложения, системата за домашна автоматизация Synco Living, портфолиото от вентили и задвижващи механизми на Siemens, както и различни видове измервателни уреди (топломери, топлостудомери, студомери, водомери) и системи за дистанционен отчет.

Гостите в Бургас, Варна и Пловдив имаха възможност да видят и демонстрация на иновативната програма за избор на ОВК оборудване HIT (HVAC Integrated Tool).

     
Източник: Сименс, Сградни технологии

Ключови думи: Siemens   КИИП   инж. Димитър Крушовски   инж. Боян Кусаров   Synco   HIT   ОВК проектанти   ОВК инсталации  

Област: ОВК   Събития  

ТД Инсталации
Samsung

Подобни статии

Secespol

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ В ОБЛАСТТА НА ОВК
на специализирания портал HVAC-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Газкомфорт
Hoval

Последно от Обучения/Семинари

Samsung
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване

© Copyright 2010 - 2021 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯВидео на седмицатаПродуктови офертиБизнесРеализацииПроектиОбществени поръчки/ТърговеСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...