HVAC Bulgaria  

Siemens представи нови комбинирани вентили за големи дебити

07.08.2015   |   Технологии
 
Направление Сградни технологии на Siemens разшири серията комбинирани вентили с нови модели VPF43/53, покриващи по-големи дебити. 
 
Регулиращите вентили VPF43/53 са с диаметри от DN100 (дебит между 12,1 и 90 m³/h), DN125 (18,5 и 135 m³/h) и DN150 (25,6 и 195 m³/h), което ги превръща в подходящо решение за големи отоплителни кръгове, климатични инсталации в търговски сгради и локални топлофикационни системи. Новите вентили могат да се комбинират с широк спектър от електрозадвижващи механизми, например с новите модели SAV..P, които са специално адаптирани за тях.
 
Комбинираните вентили Siemens VPF43 съчетават функциите на три устройства в общ корпус: вентил с температурно регулиране и връзка към задвижващ механизъм; механизъм с предварителна настройка за регулиране на дебита; контролер за диференциално налягане, осигуряващ поддържането на предварително зададен разход независимо от разликата в наляганията.
 
"Вентилите на Siemens VPF43/53 са конструирани специално да удовлетворят изискванията на ОВК системите за оптимизиран контрол и решаване на типични проблеми при дебити под и над допустимите. Вследствие на оптимизирания контрол се постига по-голяма температурна разлика между входящия и изходящия поток, а оттам и по-икономична експлоатация на котлите и охладителните машини", обясняват от компанията.
     
Източник: Сименс, Сградни технологии

Ключови думи: Siemens   VPF43/53   вентили   топлообменници   комбинирани вентили  

Алфа Лавал

Подобни статии

Secespol

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ В ОБЛАСТТА НА ОВК
на специализирания портал HVAC-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Последно от Технологии

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯВидео на седмицатаПродуктови офертиБизнесРеализацииПроектиСъбитиятаОбществени поръчки/Търгове
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...