HVAC Bulgaria  

КлиВенТо достави нова отоплителна инсталация в ЗАВН-Добрич

В началото на годината КлиВенТо извърши пуск и настройка на инфрачервена система за отопление OHA 100-100, производство на Systema S.p.A. Италия в ЗАВН-Добрич, съобщиха за HVAC-Bulgaria.com от компанията.

„Халето, за което беше доставена отоплителната инсталация, е с размери 24 х 36 м, височина 8,5 м и има монтиран кран, работещ по цялата му дължина. Предложеното от КлиВенТо решение е базирано на предимствата на инфрачервеното отопление, свързани със спецификата на този тип инсталации. OHA е съставена от външно тяло (горивна камера) и тръбни излъчватели, инсталирани вътре в помещението.

Горивната камера генерира топлина чрез газова горелка, а чрез вентилатор димните газове осъществяват постоянна циркулация вътре в херметически затворени тръбни излъчватели, които са в режим на подналягане по отношение на отопляемата площ. Във външното тяло се осъществява частично смесване на изходящите газове и новата горивна смес”, поясниха от КлиВенТо.

„С помощта на специализиран софтуер инженерите направиха топлотехническо оразмеряване на предложената отоплителна система, определяйки необходимата мощност и разположение на системата, спрямо зададената температура в зоните за отопление, мястото на монтаж и свързването на отделните излъчватели.

Инфрачервените ситеми за отопление, предлагани от КлиВенТо са създадени от Systema Италия с грижа за опазване на околната среда. Те предоставят високо ниво на комфорт на хората в работните помещения и максимална сигурност”, допълниха от компанията.

Подробна информация за реализирания проект, очаквайте в сп. Инженеринг ревю.

     
Източник: КлиВенТо

Ключови думи: КлиВенТо   отопление   OHA 100-100   Systema S.p.A   завод   Добрич   инфрачервено отопление  

Област: Реализации  

Аристон
Подобни статии
HEXONIC

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ В ОБЛАСТТА НА ОВК
на специализирания портал HVAC-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Последно от Реализации

Специализиран портал от групата IndustryInfo.bg

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване
Изисквания и условия за реклама
Карта на сайта

© Copyright 2010 - 2024 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯПродуктови офертиБраншови акцентБизнесИнвестицииВидео на седмицатаПроектиПредстоящоРеализацииСъбитиятаОбществени поръчки/ТърговеОбучения/СеминариЕкспертноТехнологииСтатииКариериОбяви за работа
 

ОЩЕ ПОРТАЛИ ОТ ГРУПАТА

IndustryInfo.BG

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...