HVAC Bulgaria  

ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯ

Предимствата на новия модел HomeVent® ERT – комфортна вентилация с рекуперация

Най-новият модел на Hoval, HomeVent® ERT, предлага редица предимства, които го правят отлично решение за комфортна жилищна вентилация във всеки дом. С повишена ефективност, компактни размери и подобрени характеристики, HomeVent® осигурява комфорт, качество на въздуха и икономия на енергия в дома през цялата година.

Подобрена ефективност

Едно от главните предимства на HomeVent® ERT е подобрената ефективност. За пестенето на енергия и допълнителен комфорт допринася системата с рекуперация, която използва топлината от засмуквания въздух, за да загрее подавания въздух през зимния сезон, и съответно охлаждането му през лятото.

С новите центробежни вентилатори, HomeVent® ERT предлага по-големи въздушни дебити, по-добра ефективност и по-ниско ниво на шум. Това позволява да се наслаждавате на свеж въздух и комфорт в дома, без да се безпокоите за нежелани шумове от вентилационната система.

Компактен дизайн и разнообразие от модели

HomeVent® ERT се отличава с по-малки размери спрямо предходния модел HomeVent® FRT. Може да се инсталира дори в ограничени пространства, като се запазва високата ефективност на вентилацията.

Продуктовата серия HomeVent® ERT предлага голямо разнообразие от модели, които могат да отговорят на всеки вкус и нужди в дома. Гамата включва модели с различни дебити и размери и дава възможност за избор според индивидуалните изисквания на потребителя.

Удължен жизнен цикъл и лесна поддръжка

Друг усъвършенстван елемент на HomeVent® ERT са по-устойчивите роторни лагери, с което се гарантира продължителен живот на системата и ниско ниво на шум. Тези подобрения допринасят за по-висока надеждност и дълъг период на безпроблемна експлоатация.

Важни предимства са удобството при монтаж и лесната поддръжка. Конструкцията позволява бързо и лесно инсталиране на HomeVent® ERT. Системата предоставя удобен достъп до електрическите връзки и контролните устройства, което улеснява поддръжката.

Здравословна влажност

Съществена характеристика на HomeVent® ERT е постоянното регулиране на нивото на влажността и осигуряването на оптималната й стойност. Този аспект е от ключово значение за здравето на цялото семейство, предотвратявайки проблеми като изсушаване на дихателните пътища или развитие на мухъл. Автоматичният контрол на влажността се постига благодарение на вградените VOC сензори.

Комфортната вентилация гарантира постоянен достъп на свеж въздух дори и при затворени прозорци. С HomeVent® ERT приятният въздух остава вътре, а замърсителите се изхвърлят навън.

Комфортната жилищна вентилация HomeVent® може да бъде допълнена в цялостно системно решение на Hoval за отопление, охлаждане, топла вода и вентилация, включващо високоефективната термопомпа въздух-вода Belaria® fit 8-26.

Допълнителна информация за новата жилищна вентилация HomeVent® ERT може да намерите тук.

Свържете се сега с експерт на Hoval и заявете консултация. 0700 20 755 | office.bg@hoval.com

 

 

 

 

 

Ховал ЕООД

1407 София, ул. Борис Руменов 9
Тел.: 0700 20 755
office.bg@hoval.com
http://www.hoval.bg

     
Източник: Hoval

Ключови думи: Hoval   Ховал   HomeVent ERT   вентилация с рекуперация   пречистване на въздуха  

Област: ОВК  

Аристон
Подобни статии
HEXONIC

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ В ОБЛАСТТА НА ОВК
на специализирания портал HVAC-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Последно от ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯ

Специализиран портал от групата IndustryInfo.bg

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване
Изисквания и условия за реклама
Карта на сайта

© Copyright 2010 - 2024 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯПродуктови офертиБраншови акцентБизнесИнвестицииВидео на седмицатаПроектиПредстоящоРеализацииСъбитиятаОбществени поръчки/ТърговеОбучения/СеминариЕкспертноТехнологииСтатииКариериОбяви за работа
 

ОЩЕ ПОРТАЛИ ОТ ГРУПАТА

IndustryInfo.BG

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...