HVAC Bulgaria  

ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯ

Немски производител на системи за отопление и охлаждане търси партньори

Немската фирма EcoSyst GmbH е разработила иновативна система за охлаждане и отопление на сгради, която създава здравословен климат в помещенията и предотвратява заболявания, причинени от въздушното течение. Фирмата цели сътрудничество с местен партньор, създаване на джойнт венчър и търговско представителство.

Разработената технология (Eco-Syst климатични елементи) позволява щадящо околната среда и комфортно климатизиране на помещенията, което спестява енергия, разходи и намалява емисиите на CO2.

Предлаганият продукт е с по-висока енергийна ефективност в сравнение с климатичната техника на променлив ток (енергоносителят е вода вместо въздух), енергията се разпространява по цялата площ на тавана, като по този начин се постига огромно спестяване на електрическа енергия и намаляване на емисиите на CO2, позволява охлаждане под точката на оросяване благодарение на комбинацията от глина и силно хигроскопична плоскост от калциев силикат за абсорбиране на конденза и др.

Повече информация за разработената технология, както и възможностите за коопериране, може да получите по време на online конференцията и B2B срещите, организирани от ГБИТК, на тема "Германски технологии за устойчиво отопление и охлаждане. Централизирани и децентрализирани системи". Конференцията ще се проведе на 22 март т. г., а регистрационна форма може да откриете тук.

От 23 до 31 март 2022 г. ще се проведат индивидуални онлайн бизнес срещи между немски компании и български фирми и организации, проявяващи интерес към партньорство с тях. При интерес за осъществяване на бизнес контакт е необходимо да заявите предварително Вашето участие, както и желание за индивидуална среща.

     
Източник: ГБИТК; Снимка: Dreamstime

Ключови думи: ГБИТК   EcoSyst   отопление   охлаждане  

Област: ОВК  

Подобни статии

HEXONIC

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ В ОБЛАСТТА НА ОВК
на специализирания портал HVAC-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Последно от ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯ
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване
Изисквания и условия за реклама
Карта на сайта

© Copyright 2010 - 2023 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯПродуктови офертиБраншови акцентСъбитиятаБизнесВидео на седмицатаПроектиПредстоящоОбществени поръчки/ТърговеОбучения/СеминариРеализацииТехнологииИнвестицииСтатииОбяви за работа
 

ОЩЕ ПОРТАЛИ ОТ ГРУПАТА

IndustryInfo.BG

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...