HVAC Bulgaria  

ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯ

Alfa Laval – вашият партньор за отопление и охлаждане

Годините на изследвания и тестове доведоха до създаване на най-модерните в света пластинчати топлообменници за приложения за отопление и охлаждане. Притежаващи множество уникални за Alfa Laval функции, тези разработки осигуряват подобрена ефикасност и надеждност, както и удобство при обслужване.

 

Продуктите и решенията на Alfa Laval се използват в различни промишлени отрасли. Фирмата има богат опит в работата с местни и международни монтажници, изпълнители, създатели на системи, производители на оригинално оборудване, дистрибутори и търговци на едро на търговските и индустриалните пазари. С всеобхватна база от знания и обширна гама от технологии, Alfa Laval помага на клиентите да открият идеалното решение за всичко, от което се нуждаят.

 

 

За системите за климатизация и за приложенията на чилърите Alfa Laval предлага пълен асортимент от пластинчати топлообменници. Те се използват предимно като изпарители и кондензатори и могат да бъдат пригодени към специфични изисквания. Alfa Laval доставя и агрегати, конструирани като економайзери или субкулери. Благодарение на много малкия пад на налягането топлообменниците могат допълнително да се използват на места за десупернагревател.

 

Ако работите с термопомпи, Alfa Laval е в състояние да осигури топлообменник, който е напълно оптимизиран за вашата конкретна система. Това позволява да се постигне възможно най-близък температурен подход между изпарителя и кондензатора, като по този начин се осигурява максимална ефективност.

 

 

Оборудването на компанията може да бъде намерено в редица приложения за отопление и битова топла вода. В системите за газови котли например продуктите на Alfa Laval могат да се използват като вторични топлообменници или като рекуператори на отработени газове.


Повече информация за решенията и приложенията на продуктите на Alfa Laval може да откриете тук.
 

Алфа Лавал ЕООД
София, Бул. България 51Б, вх.В, ет. 5, офис B11-B15
тел.: +35929555666
Email: bulgaria.info@alfalaval.com
Web: www.alfalaval.bg

     
Източник: Alfa Laval

Ключови думи: Алфа Лавал   Alfa Laval   топлообменници   отопление   охлаждане  

Област: ОВК  

Подобни статии

HEXONIC
Стико

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ В ОБЛАСТТА НА ОВК
на специализирания портал HVAC-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Последно от ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯ

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯПродуктови офертиСъбитиятаБизнесВидео на седмицатаПроектиПредстоящоОбществени поръчки/ТърговеОбучения/СеминариРеализацииТехнологииИнвестицииОбяви за работа
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...