HVAC Bulgaria  

ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯ

Systemair предоставя Eurovent HAHU сертификация за всички агрегати Geniox

09.04.2021
 

Systemair е първият голям производител на хигиенни климатични камери (HAHU), сертифицирани по Eurovent. Сертификацията Eurovent HAHU вече е налична за цялата гама Geniox климокамери на компанията.

Eurovent HAHU е допълнение към общата Eurovent Certified Performance схема, която се счита за най-утвърденото сертифициране на климокамери в световен мащаб. Иновативният рейтинг на Eurovent HAHU съчетава изискванията на множество хигиенни стандарти с опростен рейтинг от 1 до 3 звезди, в зависимост от хигиенните изисквания в различните сектори. Сертифицирането на Eurovent HAHU включва изисквания, дефинирани във VDI 6022-1, DIN 1946-4 и HTM 03-01. Наличието на единен стандарт помага да се намали колебанието на пазара и да се сложи край на сегашната смесица от различни национални норми.

"Eurovent сертификацията за хигиенните устройства създава обща референтна рамка за консултанти, проектанти и монтажници. Това премахва тежестта от справяне с множество различни ръководства по света и задава нов индустриален стандарт. Решителността ни да изпълним зададените строги изисквания е в съответствие с нашата мисия да гарантираме, че продуктите Geniox са #HygienicByDesign. Ние вярваме, че ако искаме да постигнем подобрен хигиенен стандарт на работните си места, училища, хотели, университети и др., трябва да вдигнем летвата за стандартната климокамера. С нашата гама Geniox по-високото качество на въздуха в помещенията не е запазено само за сектора на здравеопазването", коментира Евгений Горелков, продуктов директор на климокамери в Systemair.

Независими одити се извършват ежегодно от Eurovent Certita Certification (ECC) като акредитирана независима страна. 

Повече информация може да откриете тук.

     
Източник: Системеър

Ключови думи: Системеър   Systemair   Eurovent HAHU  

Област: ОВК  

Подобни статии

HEXONIC
Стико

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ В ОБЛАСТТА НА ОВК
на специализирания портал HVAC-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Последно от ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯ

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯПродуктови офертиСъбитиятаБизнесВидео на седмицатаПроектиПредстоящоОбществени поръчки/ТърговеОбучения/СеминариРеализацииТехнологииИнвестицииОбяви за работа
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...