HVAC Bulgaria  

ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯ

Данфосс и Z-rock във взривоопасна комбинация

04.02.2019
 

В продължение на 2 седмици, от 4 до 15 февруари, слушателите на една от най-слушаните радиостанции в България - Z Rock, ще имат невероятната възможност да спечелят 6 уникални награди от Данфосс и една голяма награда – 3 интелигентни радиаторни термостатни глави Danfoss Eco!

Всичко, което трябва да направите, е да участвате в радиоиграта по Z Rock, която ще се състои от 4 до 15 февруари. Всеки понеделник, сряда и петък в рамките на този период в три различни предавания на ден  ще чуете един въпрос зададен от водещите, който е свързан с марката Данфосс или с радиаторния термостат Danfoss Eco.

По този начин ще има общо 6 въпроса към слушателите на Z Rock радио и съответно 6 награди за някой от участниците отговорили правилно. На случаен принцип ще бъдат изтеглени спечелилите и всеки един от тях ще получи по един страхотен брандиран Данфосс подарък – шапка, полар, порцеланова чаша, термочаша, поло шърт, чадър или дъждобран. В края на периода на играта един от всички отговорили успешно на някой от въпросите ще спечели голямата награда – цели три интелигентни термостатни глави Danfoss Eco, които ще може да инсталира в дома си и да намали разходите си за отопление с до 30%!        

Участвайте и не пропускайте възможността си, защото всеки един от Вас е потенциален печеливш от играта на Данфосс!  

Въпросите можете да чуете в ефира на Z Rock радио в предаванията Буги тайм от 06:00 до 10:00 ч., Голият обяд от 10:00 до 14:00 ч. и Hijack Show от 14:00 до 18:00 ч. Вашите отговори на въпросите може да дадете на имейл: igra@zrockbulgaria.bg. Ако въпросите Ви затрудняват можете да потърсите жокери на нашия сайт http://heating.danfoss.bg/news/archive/#/

 


 

     
Източник: Danfoss

Ключови думи: Danfoss   Данфосс   Danfoss Eco  

Алфа Лавал

Подобни статии

HEXONIC
Стико

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ В ОБЛАСТТА НА ОВК
на специализирания портал HVAC-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Последно от ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯ

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯПродуктови офертиСъбитиятаБизнесРеализацииПроектиПредстоящоОбществени поръчки/Търгове
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...