HVAC Bulgaria  
АРИСТОН
АРИСТОН

EPEE обсъди потенциала за намаляване употребата на хладилни агенти

27.07.2017   |   Проекти
 
Генералният директор на Европейското партньорство в областта на енергията и околната среда (EPEE) Андреа Войт участва в дискусия, организирана от Световната банка в рамките на 39-та сесия на Отворената работна група на Страните по Монреалския протокол в Банкок. Събитието се фокусира върху развитието и потенциала за подобряване на енергийната ефективност и намаляването на употребата хладилните агенти в практиката.
 
Участниците в дискусията обсъдиха основните практически предизвикателства за интегрирането на подобрения за енергийна ефективност и намаляване употребата на хладилни агенти в съответствие с Решение XXVIII / 3 от 28-ата среща на Страните по Монреалския протокол, която за пръв път обедини темите за енергийната ефективност и преминаването към по-ниски нива на ПГЗ на хладилните агенти. За да подкрепят инициативата, 18 институции се обединиха около създаването на програмата Kigali Cooling Efficiency Programme, в рамките на която ще бъдат предоставени 52 милиона долара за подпомагане повишаването на енергийната ефективност на климатичните системи в развиващите се страни.
 
Сред основните послания на дискусионните панели бяха изключителната важност на информираността на потребителите относно ползите от енергийната ефективност  и  необходимостта от показател за оценка на ползите от енергийната ефективност и по-ниския потенциал за глобално затопляне (ПГЗ) на хладилните агенти.
     
Източник: EPEE

Ключови думи: EPEE   хладилни агенти   климатични системи   ПГЗ  

ТД Инсталации

Подобни статии

Secespol
СТИКО БГ

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ В ОБЛАСТТА НА ОВК
на специализирания портал HVAC-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Hoval

Последно от Проекти

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване

© Copyright 2010 - 2021 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯВидео на седмицатаПродуктови офертиБизнесРеализацииПроектиОбществени поръчки/ТърговеСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...