HVAC Bulgaria  

Carrier представи екологична серия хладилни витрини

11.06.2013   |   Събитията
 

На 11 юни в хотел Новотел София се състоя първото в България представяне на хладилни системи CO2OLtec на Carrier, които намаляват разходите за ел. енергия в магазините.

Събитието започна с кратко представяне на UTC Climate, Controls & Security и Carrier като дъщерно дружество. „Хладилните системи на Carrier са проектирани по най-високите технически стандарти и са тествани в нашия водещ технически център с цел да се гарантира качеството на хранителните продукти на нашите клиенти. По този начин ние отговаряме на нуждите на всички видове магазини – от големите супермаркети до малките квартални магазини”, каза Георги Сечков, управител за България и Румъния, Carrier хладилна техника.

Специален гост на представянето бе Кристоф Бауърс, директор Интегрирани системи, Carrier хладилна техника Германия, който запозна присъстващите с действащата регулативна рамка в сектора, с очакваните промени относно използването на изкуствени хладилни агенти в ЕС и устойчивите решения, които компанията предлага.

„Carrier е първaта компания, която започва да използва естествени хладилни агенти в своите търговски хладилни решения. Иновативността и експертните решения в търговското хладилно оборудване на компанията са съчетани с ангажимента ни към устойчивите решения”, заяви г-н Бауърс.

По време на събитието стана ясно, че ако планираните промени влязат в сила през следващата година, около 90% от съществуващите хладилни инсталации в Европа ще трябва да бъдат подменени.

     
Източник: TLL Media

Ключови думи: Carrier   UTC Climate   Controls & Security   CO2OLtec   хладилна техника   хладилни агенти  

Област: Събития  

ТД Инсталации

Подобни статии

Secespol
СТИКО БГ

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ В ОБЛАСТТА НА ОВК
на специализирания портал HVAC-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Газкомфорт
Hoval

Последно от Събитията

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване

© Copyright 2010 - 2021 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯВидео на седмицатаПродуктови офертиБизнесРеализацииПроектиОбществени поръчки/ТърговеСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...