HVAC Bulgaria  

Асарел–Медет търси проектант за реконструкция на вентилационна система

Асарел–Медет стартира офертно проучване за избор на изпълнител за изработване на работен проект "Реконструкция на вентилационната система в корпус ЦРБ".

Задачата включва проектиране на смукателна вентилация за извеждане от цеха на наличните газове, проектиране приточна вентилация за компенсиране изхвърлените в атмосферата газове и осигуряване нормална работа на съществуващото в цеха лъчисто газово отопление, подгряване в зимни условия на подавания въздух в цеха съобразно изискванията на нормативната уредба, изследване и при икономическа обоснованост реализация на рекуперативен режим на работа на вентилационната уредба и др.

В момента вентилацията в основното хале на Централна ремонтна база (ЦРБ) се осъществява посредством 29 броя покривни вентилатори тип ПВ 5,6 и КЦ 4-84-В-8, част от които не работят, а вентилацията на помещението за ремонт на челен товарач е посредством 2 броя покривни вентилатори тип ПВ 5,6. Целта на обществената поръчка е изработване на работен проект за нова вентилационна система, след реализацията на който да се подобри микроклимата и осигурят условия на труд, съобразени с действащата в момента нормативна уредба в страната.

Срокът на валидност на публичната покана е 19.04.2013 г.
Допълнително информация може да откриете в сайта на дружеството.

     
Източник: Асарел–Медет; снимка: sxc.hu

Ключови думи: Асарел–Медет   вентилационни системи   газово отопление  

Област: Обществени поръчки  

Алфа Лавал

Подобни статии

HEXONIC
Стико

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ В ОБЛАСТТА НА ОВК
на специализирания портал HVAC-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Последно от Обществени поръчки/Търгове

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯПродуктови офертиСъбитиятаБизнесВидео на седмицатаПроектиПредстоящоОбществени поръчки/ТърговеОбучения/СеминариРеализацииТехнологииИнвестицииОбяви за работа
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...