HVAC Bulgaria  

Данфосс издаде нова брошура за мотор-вентили и електрозадвижки iMCV

22.03.2013   |   Технологии
 

Данфосс издаде нова брошура за интелигентните мотор-вентили и електрозадвижки на iMCV на български език, съобщиха за HVAC-Bulgaria.com от фирмата.

"Вентилите iMCV притежават усъвършенствана антиколебателна функция за подобрен топлинен комфорт и икономия на енергия, която повишава коефициента на полезно действие на системата и оптимизира зададената стойност за средна температура в сградата. Тя опростява и стабилизира ОВК системата и води до 10­15% икономия от разхода на енергия (в рамките ±1K) при охладителните и 8­10% при отоплителните системи", обясниха от фирмата.

Серията iMCV включва управляващи вентили с разтоварена от налягане конструкция и една задвижка, която поддържа цялата гама от DN 15 до DN 80.

"Полевите устройства от серията iMCV са проектирани и изпитани за плътност, което допринася за енергийната ефективност на всяка ОВК система. Това води до
снижаване на разхода на енергия за помпите с 3­5%. Усъвършенстваната антиосцилационна функция подобрява топлинния комфорт и спестява енергия чрез оптимизиране на настройката на температурата за сградата. В задвижката са интегрирани усъвършенствани алгоритми чрез които тя непрекъснато открива, проследява и предотвратява нежелателните колебания в управляващия контур. Така се намаляват времето и средствата необходими за настройване/пренастройване на управляващия контур и се избягва необходимостта от повторно посещение на място при клиентите", допълниха от Данфосс.

     
Източник: Данфосс

Ключови думи: Данфосс   iMCV   мотор-вентили  

Област: Технологии  

Алфа Лавал

Подобни статии

HEXONIC
Стико

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ В ОБЛАСТТА НА ОВК
на специализирания портал HVAC-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Последно от Технологии

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯПродуктови офертиСъбитиятаБизнесРеализацииПроектиПредстоящоОбществени поръчки/Търгове
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...