HVAC Bulgaria  
АРИСТОН
АРИСТОН

Семинар на Данфосс и КИИП Русе

20.02.2013   |   Събитията
 

На 13 Февруари т.г. Направление Топлофикационна автоматика на фирма Данфосс и КИИП-Русе проведоха семинар-обучение за проектантската общност на гр.Русе, съобщиха за HVAC-Bulgaria.com от компанията.

На семинара присъстваха и представители на фирма Стема – дистрибутор на Данфосс за региона, служители от Топлофикация Русе, както и преподаватели от Техническия университет в града. Лектор на семинара беше инж. Георги Георгиев.

В презентационната програма бяха включени всички новости от производствената гама на Направление Топлофикационна автоматика, като след предварително съгласуване на темите, специален акцент бе поставен върху децентрализираните системи за отопление с апартаментни абонатни станции на Данфосс и управляващите мотор-вентили за топлофикационно и ОВК приложение.

Беше представена и новата гама ротационни вентили на Данфосс, които се предлагат на нашия пазар от началото на тази година. Подчертани бяха високото качество и надеждност на новите продукти и изключителната актуалност и ефективност на апартаментните станции, както в новото строителство, така и при реновирането на старите сградни инсталации.

Особен интерес предизвика представянето на новите типове топлообменници на Данфосс, както и новия софтуер за оразмеряването им HEX Act. Програмата бе представена в практическото й приложение със симулиране на няколко реални примера за избор на топлообменници за различни условия на работа.

Всички присъстващи бяха снабдени с най-новите брошури на направлението, в които могат да се ориентират бързо и надеждно при избора на отделните продукти, както и при комбинирането им.

Нагледно бе показано и как могат да се ползват и изтеглят от сайта на Данфосс всички публикувани там оразмерителни програми. Организаторите заявиха готовност да откликнат индивидуално в подкрепа на всеки, който има допълнителни въпроси и конкретен интерес.

Срещата завърши в елегантната обстановка на хотел Ана Палас с полезни и приятни разговори на чаша вино, допълниха от фирма Данфосс.

     
Източник: Данфосс

Ключови думи: Данфосс   КИИП   семинар   топлофикационна автоматика   отопление   топлообменници   мотор-вентили  

Област: Събития  

Алфа Лавал

Подобни статии

Secespol
СТИКО БГ

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ В ОБЛАСТТА НА ОВК
на специализирания портал HVAC-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Hoval

Последно от Събитията

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване

© Copyright 2010 - 2021 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯВидео на седмицатаПродуктови офертиБизнесРеализацииПроектиОбществени поръчки/ТърговеСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...