HVAC Bulgaria  

12-16 март 2013 - Aircontec - ISH Energy 2013

12.03.2013   |   Предстоящо
 

Специализираната изложба Aircontec по време на ISH Energy 2013 представя последните тенденции и иновации в областта на охлаждането, вентилацията и климатичните системи. Изложението ще се проведе от 12 до 16 март 2013 г. във Франкфурт на Майн, Германия. Основен акцент за производителите и доставчиците ще бъдат технологиите и тенденциите за устойчиво развитие и енергийна ефективност.

"Климатиците, решенията за охлаждане и за вентилация се превръщат в най-важният фактор от гледна точка на енергийната ефективност в сградите. От една страна съществува тенденция за увеличаване на необходимостта от охлаждане в сградите, а от друга - паралелна тенденция за намаляване на количеството енергия, използвана за отопление. В този смисъл системите за ефективно съхранение на топлината, интеграция на енергията от възобновяеми източници и инсталациите с интелигентно оползотворяване на енергията стават все по-важни", коментират организаторите на изложението от Messe Frankfurt.

Сред топ-темите на Aircontec ще бъдат: ефективни системи за отопление на газ и бензин; системи, използващи енергия от околната среда и геотермална топлина; отоплителни системи на дърва; системи за отопление с използване на слънчевата енергия; енергийноефективни климатици; енергийноефективна вентилация; високотехнологични вентилаторни и климатични системи; енергийна ефективност и комфорт в жилищни сгради.

     
Източник: Messe Frankfurt

Ключови думи: ISH   Messe Frankfurt   охлаждане   вентилация  

Област: Предстоящо  

Алфа Лавал

Подобни статии

Secespol

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ В ОБЛАСТТА НА ОВК
на специализирания портал HVAC-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Последно от Предстоящо

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯПродуктови офертиВидео на седмицатаБизнесРеализацииПроектиОбществени поръчки/ТърговеСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...