HVAC Bulgaria  

ТАНГРА проведе два технически семинара Отопление с пелети и Инсталиране на пелетни съоръжения за инженери и инсталатори от Гърция

20.12.2012   |   Събитията
 

Ден след първото официално събитие “Отопление с пелети” фирма ТАНГРА проведе обучение и технически семинар за колеги си от Гърция. Семинарът се състоя на 12 и 13 декември в сградата на компанията в София. Програмата на мероприятието включваше демонстрация на производство на пелетни котли от серията HP и CL, както и обучение за инсталиране на котли и горелки на пелети. Гостите от Гърция имаха възможността да разгледат двете фабрики на ТАНГРА, да се запознаят с производственият процес на пелетните котли, както и новият пелетен котел TANGRA CL 80, с мощност от 40 до 80 kW.

Втората част от техническият семинар бе на тема „инсталиране на пелетни съоръжения”. Колегите инсталатори от Гърция получиха ценни съвети и нагледно видяха най-ефективните и лесни начини за изграждане на инсталации на пелетни котли, горелки за вграждане и цели отоплителни системи, използващи котли на пелети, слънчеви соларни панели и термопомпени инсталации. Забавна нотка в семинара бе организираната игра за най-бързо инсталиране на пелетна горелка за вграждане, като доброволец от гръцките инсталатори и български инсталатор поставяха пелетната горелка TANGRA B30p на чугунен котел.

С това мероприятие ТАНГРА затвърди традицията от изминалата година да запознава партньорите и колегите си от Гърция с новите тенденции в съоръженията за отопление с пелети, както и да увеличава партньорите си в южната ни съседка.

     
Източник: Тангра

Ключови думи: Тангра   семинар   обучение   котли на пелети  

Област: Събития  

Алфа Лавал

Подобни статии

HEXONIC

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ В ОБЛАСТТА НА ОВК
на специализирания портал HVAC-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Последно от Събитията

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯПродуктови офертиСъбитиятаБизнесРеализацииПроектиПредстоящоОбществени поръчки/Търгове
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...