HVAC Bulgaria  

Данфосс и Инстал Инженеринг проведоха семинар за топлофикационна автоматизация

Направление Топлофикационна автоматика на Данфосс и фирма Инстал Инженеринг проведоха съвместен семинар в Германо-българския център за срещи в Пловдив. Мотото на семинарната програма тази есен беше "Заедно с нашите партньори за по-добра информираност на нашите клиенти".

Фирма Инстал Инженеринг е един от основните партньори на Данфосс – като производител, който използва компонентите на Данфосс и същевременно като специализиран дистрибутор на сферични вентили тип JIP.

"В този смисъл се опитваме да се представим пред клиентите с нашите основни партньори, като така се стремим да засилим нашите, както и техните позиции на пазара. Присъствието на участниците в семинара беше организирано изцяло от Инстал Инженеринг и се надяваме по този начин да достигаме само до специализирана аудитория, която наистина има интереси в областите, в които ние работим", каза Сергей Стоянов, управител на Инстал Инженеринг.

На семинара присъстваха служители на EVN Топлофикация Пловдив, представители на КИИП, както и на редица инсталаторски и проектантски фирми, членуващи в Националния инсталационен съюз. Семинарната програма беше съобразена с особеностите на продуктите, които Инстал Инженеринг дистрибутира и използва в своята работа.

Инж. Георги Георгиев представи най-важните предимства на основните компоненти, производство на Данфосс, които се използват при изграждането на абонатни станции. Аудиторията беше силно заинтересувана от някои тънкости в принципа на действие в топлофикационната система, което доведе до много полезна професионална дискусия, съобщиха организаторите.
 
Интерес предизвика и представянето за първи път на някои данни за работата на Данфосс в областта на централното охлаждане.

Акцент в програмата беше поставен върху сферичните вентили за топлофикационно приложение на Данфосс, които Инстал Инженеринг залага в своите проекти. 

Участниците в семинара проявиха интерес и към апартаментните абонатни станции на Данфосс, които ще бъдат представени на пловдивските специалисти в семинарна програма в началото на следващата година.

     
Източник: Данфосс

Ключови думи: Данфосс   Инстал Инженеринг   топлофикационна автоматизация   централното охлаждане  

Област: Семинари  

Аристон
Подобни статии
HEXONIC

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ В ОБЛАСТТА НА ОВК
на специализирания портал HVAC-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Последно от Обучения/Семинари

Специализиран портал от групата IndustryInfo.bg

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване
Изисквания и условия за реклама
Карта на сайта

© Copyright 2010 - 2024 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯПродуктови офертиБраншови акцентБизнесИнвестицииВидео на седмицатаПроектиПредстоящоРеализацииСъбитиятаОбществени поръчки/ТърговеОбучения/СеминариЕкспертноТехнологииСтатииКариериОбяви за работа
 

ОЩЕ ПОРТАЛИ ОТ ГРУПАТА

IndustryInfo.BG

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...