HVAC Bulgaria  

Фирма Тангра организира семинар за отопление с пелети

12.12.2012   |   Събитията
 

На 11 декември т.г. в сградата на фирма ТАНГРА се състоя първото официално събитие под надслов “Отопление с пелети”, на което присъстваха проектанти, партньори и инсталатори на котли. Програмата на мероприятието включваше демонстрация на производство на пелетни котли с марката Tangra, дискусия на тема "Пелетите като суровина за отопление", както и демонстрация на пълната гама от съоръжения за изгаряне на биомаса.

Инж. Пламен Желязков, управител на фирма ТАНГРА, представи на аудиторията тънкости от производствения процес, който гостите имаха възможността да разгледат в двете фабрики на компанията. Представен бе и новият пелетен котел на ТАНГРА с мощност от 40 до 80 kW, който се очаква да влезе в серийно производство в средата на февруари.

"Целта на събитието бе да се обърне внимание на дървесната биомаса, както и да се предостави информация за качествата и цената, начина на зареждане и уредите за отопление с пелети. Надяваме се това събитие да стане ежегодно и всяка година да се събираме на чаша вино и разговори на тема новостите в отоплението с пелети", споделиха организаторите.

В рамките на събитието бяха връчени и наградите в конкурса за слоган на новия сайт на Тангра за котли на биомаса www.pelletboilers.bg. Първа награда взе инж. Иван Загорски с предложението си “Топлинна симфония”. Втора награда получи ”Топло всеки иска и за пелети се натиска” на Теодора Генова, а на трето място се подреди Румяна с предложението “С котлите на пелети спестяваш монети, екологично живей и цяла зима се грей”. Колежката ни Милица Атанасова бе отличена за оригиналното си предложение „За студеното време нужно е само котли на пелети и топли свински котлети”.

     
Източник: TLL Media

Ключови думи: Тангра   пелети   дървесна биомаса   пелетни котли  

Област: Събития  

Алфа Лавал

Подобни статии

Secespol

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ В ОБЛАСТТА НА ОВК
на специализирания портал HVAC-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Последно от Събитията

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯПродуктови офертиВидео на седмицатаБизнесРеализацииПроектиОбществени поръчки/ТърговеСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...