HVAC Bulgaria  

Фирма Oventrop спечели златен медал на МТП Пловдив - 27.09.2012

27.09.2012   |   Начало»Събитията
 

На състояла се на 26 септември церемония, по време на Международния панаир Пловдив, фирма Oventrop бе отличена със златен медал за своята енергоспестяваща централа Regucor WHS.

"Regucor WHS е оптимално хидравлично съгласувана комбинация от връзка към топлоизточник (напр. котел, термопомпа); соларен енергиен резервоар; соларна група; група за подгряване на питейна вода (станция за прясна вода); връзки към групи на отоплителния кръг и към топлоизточник.

Системата се предлага в два модела (800 или 1.000 литра). Соларният буферен резервоар има разделителна пластина за горна и долна температурна зона, изводи за подвързване на отоплителния кръг, изводи за подвързване на кръга за БГВ, основни връзки за подвързване на "Regucor WHS", 8 стандартни връзки G1/2 за бойлер или допълнителни буфери, монтажни планки за монтаж на помпените групи и 100 mm изолация.

Сред предимствата на системата е изключително лесното подвързване и асемблиране, благодарение на вътрешното разпределение на тръбите, възможността за надграждане и високата енергийна ефективност. И трите кръга са свързани към устройството за разслояване на енергийния резервоар. По този начин възниква стабилно температурно разслоение (важно при циркулационен режим на работа с питейна вода)", коментираха за HVAC_Bulgaria.com от компанията.

Енергоспестяващата централа Regucor WHS може да бъде видяна до края на панаира на щанд 10K4 в палата 10 на панаира.

     
Източник: Oventrop

Ключови думи: Oventrop   златен медал   Енергоспестяваща централа   Международен панаир Пловдив  

Област: Събития  

Подобни статии

HEXONIC
Стико

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ В ОБЛАСТТА НА ОВК
на специализирания портал HVAC-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Последно от Събитията

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯПродуктови офертиСъбитиятаБизнесВидео на седмицатаПроектиПредстоящоОбществени поръчки/ТърговеОбучения/СеминариРеализацииТехнологииИнвестицииОбяви за работа
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...