HVAC Bulgaria  

Иновативни системи за отопление показват на Международния панаир в Пловдив

31.08.2012   |   Бизнес
 

Бойлер, осигуряващ отоплението на жилищни помещения, е една от новостите, които ще бъдат показани по време на Международния технически панаир в Пловдив. Той ще се проведе от 24 до 29 септември, като досега заявки за участие са подали фирми от 42 държави.

Съоръжението, което ще бъде показано на изложението представлява специален съд, комбиниращ бойлер за гореща вода и буфер за отопление.  Подгрява едновременно водата за битови нужди и за домашната отоплителна инсталация, обясняват от фирма Нови енергийни системи, чиято разработка е иновативният продукт. Той е в два варианта и използва различни източници на енергия. Предприятието ще представи и новост от европейски мащаб в рамките на Международната изложба за енергетика и екология Енеко. Това е котел за твърдо гориво с електронно управление BURNiT WBS Active, предназначен за отопление на средни и големи помещения. Към него може да се монтира  газова, нафтова или пелетна горелка.

Модерни икономични системи за отопление и климатизация ще бъдат представени от над 40 изложители. Една от тях е системата за централна вентилация на жилищни и бизнес сгради Mono tube UltraSilence system ELS - европейска новост, представена от българската фирма Фидокс. Оборудването е програмирано за 20 операции, а елегантната визия на вентилиращите тела им е спечелила редица отличия за дизайн.

Новост за европейския пазар са и апаратите за пречистване на питейна вода за бита на италианската компания RG Italia Production. Те съвместяват два метода за обработка, поставят се лесно навсякъде като домакински уред.

Това са част от модерните продукти, които ще може да се видят в Международната изложба за технологии и управление на водите Акватех. Повечето фирми са ориентирани към съвременните методи и техника за пречистване на битови, промишлени и дъждовни води. Станции, базирани изцяло на биотехнологии и работещи без ток, презентира българската фирма Биорок. Новост за нашия пазар са измервателните уреди за определяне на състава и качеството на водата, които предлага компанията от Китайско Тайпе Гон До Електроник.

Освен разработки за екологията, енергетиката и водите, в най-големия форум за инвестиционни стоки и технологии в Югоизточна Европа ще бъдат показани най-новите тенденции в областта на машиностроенето, строителството, химията, електротехниката и електрониката, информационните технологии, автомобилната индустрия, транспорта и автосервизното оборудване, минната промишленост. Очаква се над 100 000 гости от страната и чужбина да посетят изложението, което се организира от Международен панаир Пловдив.

     
Източник: Международен панаир Пловдив

Ключови думи: енергийни системи   машиностроене   отопление   електротехника   електроника   технологии  

Област: Бизнес  

Алфа Лавал

Подобни статии

HEXONIC
Стико

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ В ОБЛАСТТА НА ОВК
на специализирания портал HVAC-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Последно от Бизнес

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯПродуктови офертиСъбитиятаБизнесВидео на седмицатаПроектиПредстоящоОбществени поръчки/ТърговеОбучения/СеминариРеализацииТехнологииИнвестицииОбяви за работа
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...