HVAC Bulgaria  

Министерството на финансите избира фирма за техническо обслужване на климатици

Министерство на финансите стартира процедура за избор на фирма, която ще извършва абонаментно техническо обслужване на климатични инсталации, вентилационни системи и климатици сплит-система в три административни сгради в София. Техническата поддръжка и сервизното обслужване обхващат извършването на всички аварийни ремонти, както и профилактика и проверка на техническо-експлоатационните параметри на техниката по съгласуван график.

Абонаментното обслужване включва проверка на електрозахранване и оперативни вериги, проверка на херметичност на инсталацията, проверка на електронното управление, проверка на буферен съд и водни помпи, обща механична проверка на вентилационната част и инсталацията за отвеждане на конденза на конвекторите, почистване и подмяна на въздушните филтри на конвекторите и почистване на кондензните сифони и др.
 
Обслужването се извършва ежемесечно до 30-то число на текущия месец. За аварийна поддръжка на водоохлаждащите агрегати изпълнителят трябва да реагира в срок от 2 часа от подаване на сигнал за авария.

Прогнозната стойност на поръчката е 25 000 лв. Срокът за получаване на офертите е 10 август т. г.

     
Източник: Министерство на финансите

Ключови думи: климатични инсталации   сплит-климатици   вентилационни системи  

Област: Обществени поръчки  

Алфа Лавал

Подобни статии

HEXONIC
Стико

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ В ОБЛАСТТА НА ОВК
на специализирания портал HVAC-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Последно от Обществени поръчки/Търгове

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯПродуктови офертиСъбитиятаБизнесВидео на седмицатаПроектиПредстоящоОбществени поръчки/ТърговеОбучения/СеминариРеализацииТехнологииИнвестицииОбяви за работа
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...