HVAC Bulgaria  
АРИСТОН
АРИСТОН

Siemens организира продуктово представяне в ТУ, Варна

27.06.2012   |   Събитията
 

На 18 и 19 юни т.г. Siemens направление Сградни технологии проведе продуктово представяне на своето ОВК портфолио в Технически Университет, гр. Варна, съвместно с фирма Каси Аутомейшън. На събитието присъстваха около 30 специалисти от фирма Каси Аутомейшън, студенти и преподаватели от катедра Автоматизация на производството в ТУ, гр. Варна.

В първата част на събитието бе представена  пълната гама продукти за ОВК на Siemens: стандартни контролери, прибори за измерване, полево оборудване и др. "Изборът на всеки един от тях става лесно и бързо благодарение на специално разработената, безплатна онлайн програма за избор на продукти и системи с марка Siemens – HIT, която също бе демонстрирана на участниците", заявиха домакините.

Гостите на презентацията се запознаха и със системата за сградна автоматизация (BMS) на Siemens – DESIGO, основните й предимства, топология и хардуер, както и модерната мениджмънт станция за визуализация DESIGO INSIGHT. "Системата предлага възможност за реализиране на значителна енергийна ефективност чрез управление на консумираната енергия в сградите и последващо намаляване на разходите. Осигурява максимален комфорт и възвръщаемост на инвестициите в краткосрочен план", допълниха от Siemens.

В края на продуктовото представяне бяха показани мостри на продукти от ОВК портфолиото на Siemens и конкретните им приложения. Гостите имаха възможност да задават своите въпроси на лекторите за реални проекти и казуси.

     
Източник: Siemens

Ключови думи: Siemens   Каси Аутомейшън   ОВК   ТУ-Варна   контролери   прибори за измерване   полево оборудване   BMS   DESIGO  

Област: Събития  

Алфа Лавал

Подобни статии

Secespol
СТИКО БГ

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ В ОБЛАСТТА НА ОВК
на специализирания портал HVAC-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Hoval

Последно от Събитията

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване

© Copyright 2010 - 2021 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯВидео на седмицатаПродуктови офертиБизнесРеализацииПроектиОбществени поръчки/ТърговеСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...