HVAC Bulgaria  

Hitachi преструктурира бизнеса си с климатици в Европа

05.04.2012   |   Бизнес
 

Групата Hitachi направи промени в структурата на бизнеса си с климатични продукти в Европа, като създаде нова компания, наречена Hitachi Air Conditioning Europe SAS. Тя поема производството, разпространението и продажбите на климатични продукти Hitachi на европейския пазар, съобщиха от компанията.

С тази трансформация Hitachi цели да укрепи съществуващата си база и позиции на пазара на климатични системи. Досега бизнесът с климатици в Европа се ръководеше от две отделни структури. Производствената база бе в Барселона, а маркетингът, продажбите и останалите направления - във Велизи, Франция. Новата платформа ще се ръководи от едно място и с общо управление, което ще обединява всички тези дейности.

„Създаването на новата компания в Европа е доказателство за изключителната визия за развитие на бизнеса ни в глобален аспект. От географска гледна точка няма промяна, но обединението на двете структури ще ни донесе повече ползи, които в крайна сметка ще намалят производствените и другите разходи, и ще увеличат обхвата на продажбите ни”, заяви президентът на новосформираната компания Кеничи Мунаката.

     
Източник: Hitachi Europe

Ключови думи: Hitachi   климатици  

Област: Бизнес  

Алфа Лавал

Подобни статии

HEXONIC

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ В ОБЛАСТТА НА ОВК
на специализирания портал HVAC-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Последно от Бизнес

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯПродуктови офертиСъбитиятаБизнесРеализацииПроектиПредстоящоОбществени поръчки/Търгове
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...