HVAC Bulgaria  

ЕВН България Топлофикация набира оферти за извършване на контрол и оценка на турбини и тръбопроводни системи

ЕВН България Топлофикация отправя публична покана за избор на изпълнител за извършване на контрол на метала и оценка на техническото състояние на елементи и системи от котли, турбини и тръбопроводи в дружеството.

Според изискванията кандидатите трябва да имат реализирани през последните три години оборот от сходна на предмета на поръчката дейност на стойност не по-малко от 200 хил. лв. без ДДС.

Всеки от участниците трябва да притежава валидно удостоверение за вписване в регистъра по чл. 36, ал. 1 от Закона за техническите изисквания към продуктите, като лица осъществяващи подобна дейност. Като част от документацията трябва да се притежава и валиден сертификат за акредитация от орган за контрол на метала  съгласно БДС ЕN ISO / IES 17020:2005 – от вида А, като трета независима страна.

Кандидатите трябва да притежават валиден лиценз от Агенцията за ядрено регулиране за превоз на радиоактивни вещества, както и валиден сертификат по ISO 9001 : 2008 или въведена аналогична система за управление на качеството.

Крайният срок за подаване на оферти за участие е 14 май.

     
Източник: АОП; снимка: evn.bg

Ключови думи: ЕВН   котли   турбини   тръбопроводи  

Област: Обществени поръчки  

Подобни статии

HEXONIC
Стико

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ В ОБЛАСТТА НА ОВК
на специализирания портал HVAC-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Последно от Обществени поръчки/Търгове

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯПродуктови офертиСъбитиятаБизнесВидео на седмицатаПроектиПредстоящоОбществени поръчки/ТърговеОбучения/СеминариРеализацииТехнологииИнвестицииОбяви за работа
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...