HVAC Bulgaria  

Асарел-Медет търси изпълнител на вентилационна система

Асарел-Медет обяви поръчка за изграждане на нова вентилационна система в рамките на минно-обогатителния комплекс. Предмет на поръчката е избор на главен изпълнител, който да извърши всички строително-ремонтни дейности по подмяната на вентилационната система в корпуса на Централна ремонтна база в предприятието. Обектът представлява масивна стопанска сграда, състояща се две функционално разделени части – административна и ремонтна база за автосамосвали и руднични машини с прилежащи помещения. 

Заданието описва настоящото състояние на вентилационната система. „В ремонтното хале работят 29 покривни вентилатори тип ПВ 5,6 и КЦ 4-84-В-8, а вентилацията на помещението за ремонт на челен товарач е посредством се осъществява посредством 2 броя покривни вентилатори тип ПВ 5,6. Част от вентилаторите не работят”.
 
Не е монтирана действаща приточна вентилация, която да компенсира изхвърляния въздух. След 2009 г. е изпълнено саниране на сградата, с което въздухопропускливостта на помещенията значително се е понижила, което от своя страна не дава възможност засмуквания въздух от покривните вентилатори да се компенсира чрез преминаване на въздух през неплътности в строителната конструкция. Решаването на този проблем, с помощна на съществуващите инсталации е неприемлив и помещенията се нуждаят от нова вентилационна система.

Изборът на изпълнител ще се проведе между определен кръг предварително избрани фирми, проявили интерес. Срокът за представяне на офертите е 16 часа на 18.03.2012 г. Заинтересованите фирми могат да се информират за поръчката като посетят сайта на дружеството http://www.asarel.com.

     
Източник: Асарел-Медет

Ключови думи: Асарел Медет   поръчка   вентилация   покривни вентилатори  

Област: Бизнес  

Подобни статии

HEXONIC

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ В ОБЛАСТТА НА ОВК
на специализирания портал HVAC-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Последно от Обществени поръчки/Търгове
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване
Изисквания и условия за реклама
Карта на сайта

© Copyright 2010 - 2023 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯПродуктови офертиБраншови акцентСъбитиятаБизнесВидео на седмицатаПроектиПредстоящоОбществени поръчки/ТърговеОбучения/СеминариРеализацииТехнологииИнвестицииСтатииОбяви за работа
 

ОЩЕ ПОРТАЛИ ОТ ГРУПАТА

IndustryInfo.BG

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...