HVAC Bulgaria  

Стримона строй инвестира в нова вентилационна система

Петричкото предприятие за производствено оборудване Стримона строй изгражда нова система за вентилация и пречистване на въздуха. Изпълнението на тази задача е част от проект за сертифициране  по СУОС- ISO 14001:2004, финансиран по ОП „Развитие на конкурентоспособността на българската икономика“, Европейския фонд за регионално развитие и с бюджетни средства. Общата стойност на проекта е 111 855 лв., от които 75% са предоставени безвъзмездно. Срокът за изпълнението му е 1 юни 2012 г.

Общата цел на проекта е повишаване на конкурентоспособността на Стримона строй на вътрешния на вътрешния и външните пазари. Освен в разработване и внедряване на система за вентилация и пречистване на въздуха, фирмата инвестира и в модернизация на дейностите и процесите, свързани с опазване на околната среда. Тази инвестиция ще повиши енергийната ефективност на предприятието, която ще му гарантира устойчив ръст на развитие, твърдят от Стримона Строй.

Компанията развива основна дейност в три направления: производство на стоманени конструкции за индустриални сгради (търговски, промишлени, логистични), производство на нестандартно заводско оборудване и производство на инструментална екипировка и консумативи за добивната промишленост, пътното и магистралното строителство и други.

     
Източник: Стримона строй

Ключови думи: Стримона строй   система за вентилация   пречистване на въздуха  

Област: Инвестиции  

Подобни статии
HEXONIC
Стико БГ

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ В ОБЛАСТТА НА ОВК
на специализирания портал HVAC-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Последно от Инвестиции

Специализиран портал от групата IndustryInfo.bg

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване
Изисквания и условия за реклама
Карта на сайта

© Copyright 2010 - 2023 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯПродуктови офертиБраншови акцентБизнесИнвестицииВидео на седмицатаПроектиПредстоящоРеализацииСъбитиятаОбществени поръчки/ТърговеОбучения/СеминариЕкспертноТехнологииСтатииКариериОбяви за работа
 

ОЩЕ ПОРТАЛИ ОТ ГРУПАТА

IndustryInfo.BG

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...