HVAC Bulgaria  

Изложение АКВА-ТЕРМ

14.03.2012   |   Събитията
 

Между 14 и 17.03. 2012 г. в Интер Експо център, София се проведе изложението за отопление, вентилация, климатизация, водоснабдяване и канализация, екологични технологии, басейни и възобновяема енергия АКВА-ТЕРМ. Организаторите – италианската KDM International и Агенция Булгарреклама, насочват усилия запазената марка на авторитетната австрийска фирма REED EXHIBITIONS да привлече в ИЕЦ участници и посетители от възможно по-широк кръг страни.

Най-доброто в опита и ноу-хауто на АКВА-ТЕРМ в Австрия, Азербейджан, Чехия, Русия, Словакия и Украйна ще се пренесе и в България и ще активизира партньорството в редица индустриални сектори – строителство, архитектура, сградни, газови и ВиК инсталации и др. Очакват се нови разработки, доближаващи до модерната индустриална среда – съвременно отопление, вентилация и климатизация на сгради, оборудване, обзавеждане и аксесоари за иновативен дизайн на туристически, индустриални, обществени обекти, системи за икономично изразходване на електричество, вода и други ресурси. Амбицията е да бъдат привлечени фирми от сферата на строителната и техническата индустрия, архитектурата, сградните, газовите и ВиК инсталации.

     
Източник: Агенция Булгарреклама

Ключови думи: АКВА-ТЕРМ   изложение   ВиК   отопление   вентилация   климатизация  

Област: бизнес  

Подобни статии

HEXONIC
Стико

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ В ОБЛАСТТА НА ОВК
на специализирания портал HVAC-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Последно от Събитията

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯПродуктови офертиСъбитиятаБизнесВидео на седмицатаПроектиПредстоящоОбществени поръчки/ТърговеОбучения/СеминариРеализацииТехнологииИнвестицииОбяви за работа
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...