HVAC Bulgaria  

ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯ

Новата термопомпа Hoval Belaria pro – перспективен избор при системни ОВК решения

Новата термопомпа Belaria® pro въздух-вода е плод на природосъобразни технологични иновации и пионерски решения на Hoval, сред които се откроява нейният моноблок дизайн и използването на естествения екологичен хладилен агент R290 с изключително ниска GWP стойност от 3. Подобрените екологични и експлоатационни характеристики я правят предпочитан избор в съвременните ОВК приложения.

Усъвършенствана конструкция

Belaria® pro се предлага в две изпълнения. Компактната версия има интегриран 300 l бойлер плюс 100 l технически буферен резервоар. Комфортният дизайн включва впечатляващо компактно монолитно вътрешно тяло, което позволява монтаж на стената. Благодарение на вграден превключващ вентил се осигурява по-бързо подгряване на водата, като също има възможност за комбиниране с резервоар за съхранение на вода за отопление и битова вода. И двете версии се управляват от TopTronic® E и разполагат с вградена функция за охлаждане CleverCool.

Тиха и икономична

Системата е практически безшумна с ниво на шум от само 27 dB(A). Модулацията също допринася за тихата работата. Високо продуктивна, ефективна и тиха, Belaria® pro доставя чиста топлинна енергия от въздуха.

С клас на енергийна ефективност A+++ тя е и изключително икономична. В комбинация с висококачествени компоненти, включително контролера TopTronic® E, системата позволява оптимизиране на режима на отопление и охлаждане в съответствие с прогнозата за времето.

Лесен монтаж

Както вътрешните, така и външните тела на Belaria® pro се доставят готови за свързване. Нужно е двата модула просто да бъдат свързвани към подаващата и връщащата линия, за да насочат топлата вода в отоплителната система. Компактните размери също така улесняват транспортирането, а вътрешните тела на Belaria® pro преминават безпроблемно през стандартните врати.

Предпочитан компонент в системни ОВК решения

Термопомпите Hoval са предпочитан източник на енергия, осигуряващ не само ефективно и икономично отопление, но и интелигентно охлаждане и битова гореща вода. Съчетавайки иновативни технологии със съвременни материали и естетичен дизайн, те заемат централно място в системните решения за жилищни сгради.

Комфортната и компактната версия на Belaria® pro позволяват лесно интегриране в съществуващи отоплителни системи. С пакета екстри HovalConnect, термопомпата може да бъде свързана към интернет и управлявана през смартфон или компютър. Тя е перспективен вариант както за нови сгради, така и при реновиране, като може да доставя топлинна енергия и на съществуващи конвенционални радиатори, спестявайки по този начин значителни разходи.

Богатата гама продукти на Hoval включва всички видове термопомпи, като геотермалните тип Thermalia® и UltraSource® T, използващи енергията на земята и подземните води, термопомпи въздух-вода моноблок Belaria® и сплит системи UltraSource® B. Те могат да бъдат включени в хибридни системи, чрез добавянето на кондензен газов котел UltraGas®, който покрива пиковете и работи в икономичен режим при ниски външни температури.

Широкият диапазон от мощности позволява прецизен избор на най-подходящия тип за всеки един проект от малки къщи, дори апартаменти, до по-големи едно- и многофамилни сгради.

Предимствата с един поглед

  • Използване на възобновяема енергия;
  • Ефективност и икономичност;
  • Отопление, охлаждане и гореща вода от един източник;
  • Интелигентни системи за управление.

За допълнителна информация вижте тук.

 

 

 

 

Ховал ЕООД

1407 София, ул. Борис Руменов 9
Тел.: 0700 20 755
office.bg@hoval.com
http://www.hoval.bg

     
Източник: Hoval

Ключови думи: Hoval   Ховал   Belaria pro   термопомпи   отопление   охлаждане   БГВ  

Област: ОВК  

Аристон
Подобни статии
HEXONIC

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ В ОБЛАСТТА НА ОВК
на специализирания портал HVAC-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Последно от ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯ

Специализиран портал от групата IndustryInfo.bg

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване
Изисквания и условия за реклама
Карта на сайта

© Copyright 2010 - 2024 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯПродуктови офертиБраншови акцентБизнесИнвестицииВидео на седмицатаПроектиПредстоящоРеализацииСъбитиятаОбществени поръчки/ТърговеОбучения/СеминариЕкспертноТехнологииСтатииКариериОбяви за работа
 

ОЩЕ ПОРТАЛИ ОТ ГРУПАТА

IndustryInfo.BG

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...