HVAC Bulgaria  

Чешки производител на покривни вентилационни модули търси бизнес партньори в България

22.03.2024   |   Начало»Бизнес

Чешка компания с 30-годишен опит в продажбата и монтажа на задвижвани от вятъра турбинни вентилатори желае да развие пазарното си присъствие чрез установяване на дългосрочно сътрудничество с чуждестранни партньори. Компанията вече е активна на европейския пазар и има намерение да разшири дейността си в България, Румъния и Сърбия. Предлаганото оборудване е подходящо за вентилация на покриви, на жилищни блокове и индустриални сгради.

Повече за компанията и продукта

Фирмата е специализирана в областта на вентилацията както на плоски, така и на скатни покривни конструкции. Съществен е акцентът върху изграждането на вентилационни системи за панелни жилища. Покривните вентилатори имат широк спектър от приложения – за вентилация на еднофамилни къщи, жилищни кооперации и промишлени сгради.

Компанията разполага с технически и търговски опит, който може да предостави като подкрепа на потенциалния бизнес партньор.

Предлаганият турбинен вентилатор използва енергията на вятъра за своята работа, като по този начин пести електроенергия. Продуктът осигурява непрекъснат обмен на въздуха в подпокривното пространство и отвежда влагата навън, като по този начин намалява влажността и осигурява комфорт в сградите.

Задвижваните от вятъра турбинни вентилатори се използват във фамилни къщи и жилищни сгради за контрол и регулиране на температурата и влажността. Те могат да се съчетаят в система с хибридни вентилатори, която да се свърже със сензор за температура и влажност и да се осигури прецизно регулиране на параметрите.

Очаквана роля на партньора

Чешката компания търси надеждни търговски партньори, с които да сключи търговско споразумение или договор за доставка. Подходящи са партньори, които работят в строителството и са готови за прилагане на иновации. Опит в сферата на покривните конструкции е допълнително предимство.

Партньорът има за задача да осигури нови пазарни възможности за предлагания продукт или да го използва за свои проекти. Чешката компания ще предостави на партньора всички необходими материали, ноу-хау и друга подкрепа.

Бизнес партньорът трябва да помогне за навлизане на компанията на нови пазари. Партньорството ще включва продажба на продуктите и маркетингови дейности. Партньорът може да получи ексклузивно представителство.

За допълнителна информация вижте тук.

     
Източник: EEN; Снимка: Dreamstime

Ключови думи: EEN   вентилационни системи   турбинни вентилатори   бизнес партньори  

Област: ОВК  

Аристон
Подобни статии
HEXONIC
СТИКО БГ ООД

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ В ОБЛАСТТА НА ОВК
на специализирания портал HVAC-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Последно от Бизнес

Специализиран портал от групата IndustryInfo.bg

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване
Изисквания и условия за реклама
Карта на сайта

© Copyright 2010 - 2024 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯПродуктови офертиБраншови акцентБизнесИнвестицииВидео на седмицатаПроектиПредстоящоРеализацииСъбитиятаОбществени поръчки/ТърговеОбучения/СеминариЕкспертноТехнологииСтатииКариериОбяви за работа
 

ОЩЕ ПОРТАЛИ ОТ ГРУПАТА

IndustryInfo.BG

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...