HVAC Bulgaria  

ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯ

Многосекционни топлообменни апарати - еволюция в разглобяемите топлообменници на HEXONIC

През последните години HEXONIC е на неуморно пътешествие към иновации, представяйки нови продуктови линии и подобрявайки своите съществуващи разработки. Една от направените значителни крачки е с фокус върху трансформацията на водещата продуктова линия на компанията за разглобяеми топлообменни апарати JAG. 

Гъвкавост и високи експлоатационни характеристики

Тази далновидна инициатива постави началото на ново подразделение, а именно многосекционните топлообменници. Те бяха достойно представени на тазгодишното изложение CIBUS TECH в Парма, Италия. Благодарение на изключителната гъвкавост, постигната в резултат на използваните материали, приложения и конфигурации, тази линия се оказа извънредно привлекателно решение за множество индустриални процеси и най-вече в енергетиката и хранително-вкусовата промишленост.

Това, което отличава многосекционните топлообменници, е способността им да интегрират пластини, изработени от набор от материали, различни по дебелина и дълбочина. Материалите са съобразени с изискванията на хранително-вкусовата, химическата и различни други индустрии. Проектното налягане може да достигне до впечатляващите 30 бара, докато температурната устойчивост се простира от 110 до 180 градуса по Целзий.

Цялостният производствен процес, от началото до заключителното хидравлично изпитване и контрол на качеството, гарантира висококачествено покритие за всеки апарат.

Проектирането на тези топлообменници е поверено на най-способните инженери на компанията, които имат зад гърба си над 25 години стаж в хранително-вкусовата промишленост и доказан опит в продажбата на многосекционни продукти.

При разглобяемата линия дизайнерският екип използва иновативния модел на назъбване "jagged". Това подобрява турбулентността, което води до висока производителност и по-конкурентни решения.

Надеждност, удобен избор и бързи доставки

В бъдеще апаратите ще бъдат достъпни за избор през софтуера за селекция на продукти CAIRO. Най-новите актуализации, въведени само преди месец, дават възможност на всички инженери и клиенти да избират от широк набор от опции, включително продукти от линията P, парни приложения и един от най-големите запоени пластинчати топлообменници в света, LF700.

Освен това в CAIRO ще има регулярни ъпдейти, включващи специални плочи, пресовани от 254SMO и Hasteloy C276. Трябва да се отбележи, че софтуерът ще предостави възможност за селекция на тръбно-спиралните JAD, изработени от титан. Този пробив ще се справи с предизвикателствата, свързани с процесите на изпаряване и фазови преходи, включващи морска вода и агресивни флуиди.

HEXONIC се ангажира да поддържа своя стремеж към иновации и прогрес. През следващата година клиентите могат да очакват пускането на множество нови продукти и надстройки. Успоредно с това основният фокус остава върху рационализирането на производството, оптимизирането на времето за изпълнение и постигането на по-бързи доставки.

Пред компанията стои амбициозната цел да гарантира, че разглобяемите модули ще се доставят в рамките на само две седмици, докато складовите артикули могат да бъдат изпратени само за една седмица от поделенията в Прага и за един до два дни от склада в София.

 

 

 

 

 

 

Hexonic

Na Hurce 1041/2, Praha 6, 16100, Czech Republic
Мобилен тел: +359 878 168 202
Факс: +420 241 440 966
lstoyanov@hexonic.com
http://топлообменник.bg

     
Източник: Hexonic

Ключови думи: Hexonic   Хексоник   многосекционни пластинчати топлообменници   CAIRO  

Област: ОВК  

Аристон
Подобни статии
HEXONIC

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ В ОБЛАСТТА НА ОВК
на специализирания портал HVAC-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Последно от ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯ

Специализиран портал от групата IndustryInfo.bg

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване
Изисквания и условия за реклама
Карта на сайта

© Copyright 2010 - 2024 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯПродуктови офертиБраншови акцентБизнесИнвестицииВидео на седмицатаПроектиПредстоящоРеализацииСъбитиятаОбществени поръчки/ТърговеОбучения/СеминариЕкспертноТехнологииСтатииКариериОбяви за работа
 

ОЩЕ ПОРТАЛИ ОТ ГРУПАТА

IndustryInfo.BG

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...