HVAC Bulgaria  

Новата термопомпа Hoval Belaria fit (8-26) – съвременно решение за отопление и охлаждане

Hoval пусна на пазара високоефективна термопомпа въздух-вода Hoval Belaria® fit (8-26), с която допълва и надгражда предходните модели от серията. Благодарение на разширените функционалности тя е подходяща както за инсталации за отопление, охлаждане и производство на битова гореща вода (БВГ), така и за системни решения за комфортна жилищна вентилация.

Новата модулираща моноблокова термопомпа с хладилен агент R32 е отличен избор за отопление и охлаждане без компромис по отношение на съвременните термопомпени технологии дори при ограничен бюджет. На първо място, тя е предназначена за еднофамилни къщи. Успоредно с това, като каскада или в хибридна система, тя е подходяща за приложения за отопление и охлаждане в по-големи жилищни блокове, хотели или промишлени сгради с мощност над 100 kW.

Разнообразие от функции

Експертите виждат новата Belaria® fit (8-26) като надеждно решение за малки и средни системи за отопление, охлаждане и производство на БВГ както в нови сгради, така и в проекти за реновация. Тя дава разнообразни възможности за комбиниране при разширение и изграждане на комплексни решения:

  • Лесно се комбинира със соларни системи за топла вода, фотоволтаици или Smart Grid;
  • Свързва се каскадно до 6 единици при по-големи изисквания към мощността до 150 kW;
  • Свързва се с кондензни газови котли в хибридни инсталации за по-голяма ефективност и икономии.

Лесен монтаж

Инсталацията на Belaria® fit (8-26) е бърза и лесна благодарение на модулния й дизайн. Пускането в експлоатация също е опростено чрез предварително конфигурираната система за управление.

С Belaria® fit (8-26) получавате съвременна термопомпена система, осигуряваща високи нива на комфорт и удобство. Тя работи с хладилен агент R32, който се счита за по-добър по отношение на опазването на околната среда. В комбинация с термопомпената технология резултатът е решение, ориентирано към бъдещето.

По-голям комфорт и ефективност в системно решение

Отлично допълнение към Belaria® fit (8-26) е комфортната вентилация Hoval HomeVent®. Това системно решение не само повишава комфорта на вентилацията, но и автоматично осигурява здравословен свеж въздух в помещенията благодарение на високоефективната рекуперация на топлина, студ и влага.

Освен това, повишава ефективността, като намалява топлинните загуби през зимата и затоплянето на охладения дом през лятото. При наличие на комфортна вентилация, термопомпата работи много по-малко за затопляне и охлаждане на помещенията, което значително намалява разходите за енергия.

За допълнителна информация вижте тук.

 

 

 

 

Ховал ЕООД

1407 София, ул. Борис Руменов 9
Тел.: 0700 20 755
office.bg@hoval.com
http://www.hoval.bg

     
Източник: Hoval

Ключови думи: Hoval   Ховал   Belaria® fit (8-26)   HomeVent   термопомпи   отопление и охлаждане   вентилация   хибридни системи  

Област: ОВК  

Аристон
Подобни статии
HEXONIC

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ В ОБЛАСТТА НА ОВК
на специализирания портал HVAC-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Последно от ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯ

Специализиран портал от групата IndustryInfo.bg

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване
Изисквания и условия за реклама
Карта на сайта

© Copyright 2010 - 2024 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯПродуктови офертиБраншови акцентБизнесИнвестицииВидео на седмицатаПроектиПредстоящоРеализацииСъбитиятаОбществени поръчки/ТърговеОбучения/СеминариЕкспертноТехнологииСтатииКариериОбяви за работа
 

ОЩЕ ПОРТАЛИ ОТ ГРУПАТА

IndustryInfo.BG

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...