HVAC Bulgaria  

ISH China & CIHE 2023 отбеляза засилен интерес към екологичния аспект в ОВК индустрията

От 11 до 13 май се проведе международното изложение ISH China & CIHE, в което взеха участие 1065 изложители, за да демонстрират най-новите ОВК продукти и технологии и последните иновации в индустрията. По време на тридневното събитие 73 579 посетители от страната и чужбина изпълниха Китайския международен изложбен център (Shunyi Hall) в Пекин, разказват организаторите от Messe Frankfurt (Shanghai).

ISH China & CIHE – акцентите

Бяха показани авангардни ОВК технологии, разпределени в три основни тематични направления "Енергия", "Вода" и "Живот", разположени в седем зали на общо 105 000 кв. м изложбени площи. Акцентите включват разширено чуждестранно участие, завръщане на високо ценения немски павилион, както и дебютиращия канадски павилион, наред с други зони, представящи ключови сектори в индустрията.

Междувременно съпътстващата програма на панаира се фокусира върху зелени и нисковъглеродни ОВК теми. Бяха организира над 40 конференции и семинари, изследващи важни теми, свързани с екологичните ОВК технологии, насочени към постигане на целите за въглеродна неутралност в индустрията.

Какво споделиха изложителите

"Радваме се да се завърнем в ISH China & CIHE от прекъсванията през последните години. Участието ни беше ползотворно с положителни отзиви от нашите клиенти и засилен поток на посетителите. Производителите се събират тук, за да покажат най-новите си иновации, да обменят идеи, да идентифицират нови потенциални партньори и да популяризират своя бизнес", каза Роки Юан, генерален мениджър, Vanward Thermotechology.

"ISH China & CIHE е авторитетен търговски панаир за ОВК индустрията. Много водещи марки се присъединиха, отразявайки широка продуктова гама. Изложението надмина очакванията ни, тъй като щандът ни бе постоянно пълен с хора и много от тях показаха силен интерес към нашите продукти, който ще следим в бъдеще", сподели г-н Луминг, директор продажби на индустрията за термопомпи, Midea Building Technology.

"Тазгодишното събитие видимо се завърна на нивото отпреди пандемията, тъй като има увеличение на посетителите и вече срещнахме много потенциални клиенти на нашия щанд. Забелязахме, че участниците вече насочват вниманието си предимно върху интегрирани решения, като интелигентните ОВК системи са един от основните акценти. В допълнение към продуктовата витрина, ние също участвахме активно в придружаващи събития, тъй като те предлагат чудесна възможност да представим нашата марка, продукти и визия за индустрията" – отбеляза Уанг Джун, ръководител на HydronicS Китай, Danfoss Climate Solutions, Danfoss Китай.

Оценката на посетителите

"Участвал съм във всички издания на ISH China & CIHE и винаги с добри резултати, така че се радвам да се върна отново тази година. Изложбените площи са много добре оформени и мога лесно да открия много нови акценти, включително оборудване за устойчива енергия, зелени продукти, интелигентни решения и водни помпи. Има и модерни технологии от чуждестранни марки, изложени в германския и канадския павилион. Панаирът определено е висококачествена платформа за знания, споделяне на опит и иновации" – разказа Луо Джий, председател на клона за сградна среда и енергийни приложения на Китайската инженерна и консултантска асоциация.

"ISH China & CIHE е в центъра на китайската ОВК индустрия и ми дава възможност да се срещна физически с и да поздравя нашите настоящи клиенти и партньори. Днес вече се срещнах с много бизнес партньори и ще продължа да установявам още връзки. Впечатлен съм и от международното участие на изложението, с присъствието на канадски и немски павилиони, както и на много други международни марки. Виждам, че индустрията наваксва изоставането от последните няколко години и съм сигурен, че ще продължи да се възстановява" – сподели впечатленията си Юрги Лизасо, мениджър R&D, Orkli (Kunshan) (Испания).

Отзиви на участници във форума

"Темите за iHVAC са много ценни за моята работа и чух много идеи от водещи учени в индустрията, разглеждащи бъдещото развитие на градове със зелена енергия от макро гледна точка. Панаирът не само показва нови продукти, но също така събира глобални експерти от индустрията на съпътстващи събития, на които се обсъждат различни теми и дават възможност за обмен на знания и идеи" – разказа Ксу Джънши, отговорник съоръжения, Tianjin Heating.

ISH China & CIHE се организира от Messe Frankfurt (Shanghai) и CIEC GL (Beijing). Следващото издание ще се проведе от 11 до 13 май 2024 г. в Китайския международен изложбен център (Shunyi Hall) в Пекин. 

     
Източник: Messe Frankfurt (Shanghai)

Ключови думи: ISH China & CIHE   отопление   вентилация   климатизация   охладителна техника  

Област: ОВК  

Аристон
Подобни статии
HEXONIC

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ В ОБЛАСТТА НА ОВК
на специализирания портал HVAC-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Последно от Събитията

Специализиран портал от групата IndustryInfo.bg

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване
Изисквания и условия за реклама
Карта на сайта

© Copyright 2010 - 2024 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯПродуктови офертиБраншови акцентБизнесИнвестицииВидео на седмицатаПроектиПредстоящоРеализацииСъбитиятаОбществени поръчки/ТърговеОбучения/СеминариЕкспертноТехнологииСтатииКариериОбяви за работа
 

ОЩЕ ПОРТАЛИ ОТ ГРУПАТА

IndustryInfo.BG

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...