HVAC Bulgaria  

Енергийният колектор на Belimo с разширени функционалности за ОВК приложения

Изработените от неръждаема стомана колектори, съчетани с доказаните сферични вентили на Belimo, предлагат качество и надеждност на най-високо ниво. Те не допускат вътрешни течове и запушвания в системите за отопление и охлаждане. Благодарение на специалната конструкция на контролния вентил се предотвратяват отлагания на утайки и се осигурява надеждно разпределение на охлаждащата или отоплителна енергия дори след по-дълги периоди на престой.

Нови възможности за планиране на инсталации за отопление и охлаждане

Комбинацията с широката гама от решения за автоматизация на Belimo открива напълно нови възможности при проектирането на системи за отопление и охлаждане, като осигурява надеждно управление на разпределението на енергийните потоци.

По заявка на клиента компонентите могат за бъдат доставени предварително сглобени, с нужната дължина на кабела, подходящ щепсел и желаната настройка на параметрите, което ще помогне за извършване на бърз монтаж и въвеждане в експлоатация на място.

Ниска консумация на енергия

В миналото колекторите бяха оборудвани с изпълнителни механизми, които работеха постоянно под напрежение, за да изпълняват функциите си за регулиране на температурата. С използването на сферичния вентил Belimo с ротационен изпълнителен механизъм, енергийното потребление може да бъде снижено до минимум. Специалната конструкция на механизма позволява, веднъж достигнала зададените параметри на системата, консумацията на енергия да бъде намалена драстично (до 0,2 W), което води до значително намаляване на текущите експлоатационни разходи. Отнесено към целия жизнен цикъл на устройството, това означава значителен потенциал за икономия на енергия и разходи.

Съвременна технология на комуникационните механизми

Свързаността винаги е била от съществено значение за продуктите на Belimo. Изпълнителните механизми поддържат всички разпространени комуникационни протоколи за автоматизация и управление на сгради, гарантиращи оптимизирани характеристики на управление.

В допълнение, модулната конструкция на енергийните колектори на Belimo дава възможност за разнообразни конфигурации за специфични и нестандартни приложения и за покриване на широк спектър от изисквания, като се спестяват време и пари на потребителя.

За допълнителни подробности вижте тук.

 

 

 

 

 

БЕЛИМО България ООД
София, ул. Балчик 6, офис 1
телефон: +359 2 952 3470
телефон: +359 2 952 3471
belimo@belimo.bg
http://www.belimo-bg.com/bg/

     
Източник: Belimo

Ключови думи: Белимо   Belimo   отопление   охлаждане   колектор   разпределител  

Област: ОВК  

Подобни статии
HEXONIC
Стико БГ

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ В ОБЛАСТТА НА ОВК
на специализирания портал HVAC-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Последно от ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯ

Специализиран портал от групата IndustryInfo.bg

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване
Изисквания и условия за реклама
Карта на сайта

© Copyright 2010 - 2023 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯПродуктови офертиБраншови акцентБизнесИнвестицииВидео на седмицатаПроектиПредстоящоРеализацииСъбитиятаОбществени поръчки/ТърговеОбучения/СеминариЕкспертноТехнологииСтатииКариериОбяви за работа
 

ОЩЕ ПОРТАЛИ ОТ ГРУПАТА

IndustryInfo.BG

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...