HVAC Bulgaria  

Международен конгрес и изложение събира ОВК сектора в Белград - 18.11.2022

18.11.2022   |   Начало»Събитията
 

53-ят Международен конгрес и изложение за ОВК и охладителната индустрия (International HVAC&R Congress and Exhibition) ще се проведе от 30 ноември до 2 декември 2022 г. в Belexpocentar, Белград, за да събере на едно място представителите на сектора.

"Бъдете с една крачка напред", приканват организаторите на изложението, като допълват: "През последните 52 години Международният конгрес и изложение HVAC&R винаги очертава главните насоки по горещите теми. Местни и чуждестранни компании показват своите първокласни продукти и решения".

Основните тематични области на конгреса включват: методи, технологии, стандарти и софтуер, използвани в интегрираното проектиране; изграждане, пускане в експлоатация, тестване, мониторинг и интелигентна експлоатация на енергийноефективни, устойчиви нови сгради; ВЕИ интегрирано енергийно обновяване на съществуващи сгради; безопасност, устойчивост и адаптивност на градските системи към изменението на климата и геоложки смущения и др. 

Освен представяне на продукти, технологии, системи и компоненти за отопление, вентилация, климатизация и охлаждане, форумът ще предостави възможности за работа в мрежа, за осъществяване на контакти с учени, преподаватели, инженери, дизайнери, политици, производители, търговци, както и за търсене и предлагане на работа.
Трите дни на събитието ще съдържат над 100 часа висококачествена съпътстваща програма, включваща панелни дискусии, семинари, тематични сесии в актуални области. Специална част е предвидена за студенти и млади професионалисти от Сърбия и техните чуждестранни колеги.

     
Източник: kgh-kongres.rs

Ключови думи: International HVAC&R Congress and Exhibition   Белград  

Област: ОВК  

HEXONIC
Стико

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ В ОБЛАСТТА НА ОВК
на специализирания портал HVAC-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Последно от Събитията

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯПродуктови офертиСъбитиятаБизнесВидео на седмицатаПроектиПредстоящоОбществени поръчки/ТърговеОбучения/СеминариРеализацииТехнологииИнвестицииОбяви за работа
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...