HVAC Bulgaria  

Община Димитровград търси доставчик на отоплителни устройства

Община Димитровград обяви обществена поръчка за доставка на отоплителни устройства за битово отопление в две обособени позиции – доставка на отоплителни устройства на пелети и радиатори; доставка на отоплителни устройства на природен газ и радиатори. 

Поръчката се реализира в рамките на проект № BG16M1OP002-5.003-0005 "Подобряване качеството на атмосферния въздух на община Димитровград чрез подмяна на отоплителните устройства на твърдо гориво с други алтернативни форми на отопление", финансиран чрез Оперативна програма "Околна среда 2014-2020 г.", съфинансиран от Европейския съюз чрез Кохезионния фонд и от националния бюджет на Република България.

Освен доставката предметът на поръчката включва монтаж, тестване и пускане в експлоатация на доставените отоплителни устройства; инструктиране на крайните получатели за правилна експлоатация и поддържа; предаване на крайните получатели на цялата документация, придружаваща монтираните устройства; гаранционно обслужване на отоплителните устройства и доставка на необходимите части и материали в рамките на гаранционния срок.

Прогнозното количество на отоплителните устройства, предмет на доставка, е както следва: за Обособена позиция 1 – 298 бр. уреди на пелети и 564 бр. радиатори; за Обособена позиция 2 – 361 бр. уреди на природен газ и 1020 бр. радиатори, разпределено по видове съгласно Техническата спецификация.

Доставката и монтажът на уредите се извършват в жилищни имоти на лица на територията на община Димитровград, посочени от Възложителя.

Прогнозната стойност на поръчката е 2 067 896 лв. без ДДС.

Крайният срок за получаване на оферти е 20 юли т. г.

Допълнителна информация може да откриете тук.

     
Източник: АОП; Снимка: Dreamstime

Ключови думи: Община Димитровград   отоплителни устройства   доставка  

Област: ОВК  

Аристон
Подобни статии
HEXONIC

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ В ОБЛАСТТА НА ОВК
на специализирания портал HVAC-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Последно от Обществени поръчки/Търгове

Специализиран портал от групата IndustryInfo.bg

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване
Изисквания и условия за реклама
Карта на сайта

© Copyright 2010 - 2024 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯПродуктови офертиБраншови акцентБизнесИнвестицииВидео на седмицатаПроектиПредстоящоРеализацииСъбитиятаОбществени поръчки/ТърговеОбучения/СеминариЕкспертноТехнологииСтатииКариериОбяви за работа
 

ОЩЕ ПОРТАЛИ ОТ ГРУПАТА

IndustryInfo.BG

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...