HVAC Bulgaria  

Стартира приемането на заявления за подмяна на отоплителни уреди в Горна Оряховица - 28.03.2022

28.03.2022   |   Начало»Бизнес
 

От 4 април т. г. стартира подаването на заявления от граждани и фирми от Горна Оряховица за подмяна на старите им отоплителни уреди на твърдо гориво. Замяната на старите печки се реализира в рамките на проекта "Подобряване качеството на атмосферния въздух в община Горна Оряховица чрез подмяна на отоплителни устройства на твърдо гориво с алтернативни форми на отопление". Заявления ще се подават в информационния и в бившия туристически център на Общината.

Предвижда се разяснително-обучителна кампания сред населението за възможностите за подмяна на отоплителните устройства на твърдо гориво, като ще се представят възможните алтернативни форми за отопление и условията за включване на желаещите в проекта. Домакинствата и фирмите ще имат възможност да избират между устройства на пелети, газ или ток. Подмяната на старите печки ще бъде абсолютно безплатна за желаещите, като те обаче ще трябва да предадат старите уреди за рециклиране.

Първият етап ще приключи с изготвяне на цялостна визия за подхода, който Общината ще приложи за подмяна на отоплителните устройства на твърдо гориво. По време на втория етап ще се проведе процедура за избор на изпълнител и ще се извърши демонтаж на използваните отоплителни устройства и доставка и монтаж на новите отоплителни уреди съобразно приетите параметри.

     
Източник: община Горна Оряховица

Ключови думи: община Горна Оряховица   отоплителни уреди  

Област: ОВК  

Подобни статии

HEXONIC
Стико

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ В ОБЛАСТТА НА ОВК
на специализирания портал HVAC-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Последно от Бизнес

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯПродуктови офертиСъбитиятаБизнесВидео на седмицатаПроектиПредстоящоОбществени поръчки/ТърговеОбучения/СеминариРеализацииТехнологииИнвестицииОбяви за работа
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...