HVAC Bulgaria  

ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯ

Немска компания за измервателна техника за ОВК сектора търси партньори

28.02.2022
 

Engelmann Sensor GmbH е иновативна немска компания, предлагаща решения за измерване, събиране и предаване на данни за количество топлина и вода. Фирмата е лидер на пазара на топломери и студомери в сферата "Submetering" и предлага широк спектър от възможности за отчитане, които точно отговарят на специфичните изисквания на клиента и позволяват ефективен контрол и управление на системите за отопление и охлаждане.

Компанията цели сътрудничество с местен партньор и търговско партньорство.

Сред предлаганите продукти и услуги са топломери и студомери, разпределители на топлинни разходи, водомери, противопожарни аларми, колектори на данни/портал за предаване на данни на големи разстояния, софтуер за отчитане, параметризиране и предаване на данните от измервателния уред и др.

Повече информация за предлаганите продукти и услуги, както и възможностите за коопериране, може да получите по време на онлайн конференцията и B2B срещите, организирани от ГБИТК, на тема "Германски технологии за устойчиво отопление и охлаждане. Централизирани и децентрализирани системи". Конференцията ще се проведе на 22 март т. г., а регистрационна форма може да откриете тук.

От 23 до 31 март 2022 г. ще се проведат индивидуални онлайн бизнес срещи между немски компании и български фирми и организации, проявяващи интерес към партньорство с тях. При интерес за осъществяване на бизнес контакт е необходимо да заявите предварително Вашето участие, както и желание за индивидуална среща.

     
Източник: ГБИТК; Снимка: Dreamstime

Ключови думи: ГБИТК   Engelmann Sensor GmbH   ОВК  

Област: ОВК  

Алфа Лавал

Подобни статии

Secespol

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ В ОБЛАСТТА НА ОВК
на специализирания портал HVAC-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Последно от ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯ

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯПродуктови офертиВидео на седмицатаБизнесРеализацииПроектиОбществени поръчки/ТърговеСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...