HVAC Bulgaria  

ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯ

Надеждни ОВК и хладилни решения

Alfa Laval е надежден доставчик във всички сектори за ОВК и хладилна техника. Портфолиото от технологии за пластинчати топлообменници на компанията формира ядрото на най-модерните и най-ефективни системи за ОВК на пазара в широк спектър от приложения.

Строителството представлява 36% от световното потребление на енергия и 39% от въглеродните емисии. Проектирането на ОВК системи предлага огромен неизползван потенциал за подобряване на климатичното въздействие на сградите. Alfa Laval предлага иновативни решения независимо дали става въпрос за по-ефективни решения, които намаляват консумацията на енергия и вода, или за постепенно премахване на хладилните агенти с висок потенциал за глобално затопляне (GWP).

Достигане на нови висоти в производителността

С удивителните 310 метра височина Varso Place във Варшава, Полша, ще бъде най-високата сграда в ЕС. Уникалната сграда със смесено предназначение създава редица високи изисквания за ОВК. За да отговорят на тези изисквания, проектантите инсталират усъвършенствани системи за ОВК, които осигуряват изключителна ефективност благодарение на технологията за пластинчати топлообменници на Alfa Laval. Тези решения ще позволят намаляване на енергийните нужди с 23%. Спестявайки енергия, високоефективните пластинчати топлообменници значително намаляват въглеродния отпечатък на сградата.

Решения за климатизация и термопомпи

Енергийната ефективност и изискванията за хладилни агенти с нисък потенциал на глобално затопляне са от съществено значение що се отнася до климатизацията и термопомпите. Alfa Laval работи в тясно сътрудничество с клиенти и университети, за да ускори развитието на технологията и да предложи пластинчати топлообменници, които са проектирани да отговарят на новите разпоредби.

Ако искате да подобрите ефективността на своита ОВК системи, може да се свържете с представители на компанията, за да научите как партньорството с Alfa Laval би ускорило устойчивостта на вашите ОВК решения.

При необходимост от достъп до BIM файлове, 3D чертежи или други консултантски програми, може да се обърнете към хъба на Alfa Laval за отопление и охлаждане, за да се запознаете с най-новите ресурси за вашата индустрия.

Допълнителна информация може да откриете тук.

Алфа Лавал ЕООД
София, Бул. България 51Б, вх.В, ет. 5, офис B11-B15
тел.: +35929555666
Email: bulgaria.info@alfalaval.com
Web: www.alfalaval.bg

     
Източник: Алфа Лавал

Ключови думи: Алфа Лавал   Alfa Laval   ОВК   хладилна техника   глобално затопляне   енергийна ефективност  

Област: ОВК  

Подобни статии

HEXONIC
Стико

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ В ОБЛАСТТА НА ОВК
на специализирания портал HVAC-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Последно от ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯ

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯПродуктови офертиСъбитиятаБизнесВидео на седмицатаПроектиПредстоящоОбществени поръчки/ТърговеОбучения/СеминариРеализацииТехнологииИнвестицииОбяви за работа
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...