HVAC Bulgaria  

ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯ

Alfa Laval предлага най-широкото портфолио от пластинчати топлообменници

22.11.2021
 

В продължение на почти 90 години Alfa Laval разработва технология за пластинчати топлообменници, съобразена с приложенията на клиентите. Без значение от какъв тип топлообмен се нуждаете компанията разполага с технологията за решаване на вашите предизвикателства.

Компанията разполага с широк спектър от споени и свързани с термоядрен синтез доказани топлообменници, които са компактни и нямат нужда от поддръжка. Сред тях са запоени пластинчати топлообменници, свързани чрез стопяване пластинчати топлообменници от неръждаема стомана, пластинчати топлообменници газ/течност.

Alfa Laval предлага също пластинчати топлообменници в уплътнена рамка и полузаварени пластинчати топлообменници. Широката гама от пластинчати топлообменници на Alfa Laval с уплътнение поставя нови пазарни стандарти за ефективност, надеждност и обслужване.

Компактните заварени пластинчати топлообменници предоставят максимална ефективност за подобряване на вашата устойчивост, в това число заварени спирални топлообменници, пластинчати и блокови топлообменници.

За клиентите в сферата на преработвателната промишленост наличието на подходящия топлообменник е от решаващо значение за подобряване на устойчивостта, надеждността на инсталацията и икономичността. Макар днес да има толкова много налични варианти, намирането на подходящото решение може да се окаже сложно и отнемащо време предизвикателство. Програмата Alfa Laval HEXpert selector tool прави по-бързо от всякога намирането на идеалния топлообменник. Просто отговорете на няколко кратки въпроса и ще получите персонализирана препоръка в съответствие с вашите нужди. Понастоящем програмата покрива продукти с проектно налягане до 100 бара и проектни температури до 450°C.

Програмата може да изпробвате тук.

Ако ви е необходим достъп до BIM файлове, 3D чертежи или други консултантски програми, може да се обърнете към хъба на Alfa Laval за отопление и охлаждане, за да се запознаете с най-новите ресурси за вашата индустрия, тук.

Алфа Лавал ЕООД
София, Бул. България 51Б, вх.В, ет. 5, офис B11-B15
тел.: +35929555666
Email: bulgaria.info@alfalaval.com
Web: www.alfalaval.bg

     
Източник: Alfa Laval

Ключови думи: Алфа Лавал   Alfa Laval   топлообменници  

Област: ОВК  

Алфа Лавал

Подобни статии

HEXONIC
Стико

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ В ОБЛАСТТА НА ОВК
на специализирания портал HVAC-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Последно от ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯ

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯПродуктови офертиСъбитиятаБизнесРеализацииПроектиПредстоящоОбществени поръчки/Търгове
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...