HVAC Bulgaria  

seeSUSTAINtec поставя акцент върху ВЕИ и филтърни системи за ОВК сектора

25.11.2019   |   Начало»Бизнес
Редактор
Пепа Петрунова
Пепа Петрунова
Пепа Петрунова Редактор
Пепа Петрунова

Изложението с конферентна част seeSUSTAINtec е предназначено за устойчиво развитие. Мероприятията ще се проведат в периода 7-9 април 2020 г. Те обединяват три изяви - ЕЕ и ВЕИ, Интелигентни градове, Save the Planet (управление на отпадъци), и актуалната тема "Качество на въздуха".

Очаква се seeSUSTAINtec да привлече вниманието на промишлеността, общините и домакинствата към предимствата от инвестиции в екологични и икономични решения: когенерация, енергоефективна климатизация, термопомпи, енергиен мениджмънт, интелигентно отопление и охлаждане със слънчева енергия, биомаса и геотермалната енергия.

"Интерес ще предизвикат широката гама от филтри с приложение в системите за климатизация и вентилация, аспирационно-обезпрашителни инсталации, индустриални въздухопочистващи системи и уреди, контролно-измервателна апаратура и др.", коментираха организаторите от Виа Експо. Участието в събитието е отлична възможност за производители и доставчици да осъществят полезни контакти с нови клиенти, инвеститори, дистрибутори.

"Изложителите получават разнообразни промоционални услуги преди и по време на събитието. Те ще им помогнат да се позиционират още по-добре в сегмента, в който работят, и да направят своя бранд още по-разпознаваем. Новост е "Алеята на иновациите" и специално разработената Лоялна програма за участниците. Австрийският павилион за 11-та поредна година ще представи усъвършенствани технологии", казаха организаторите.

Очаква се в следващите години пазарът на устойчиви рeшения ще се развива. Приоритетите на програмния период 2021-2027 г. са дигитализация, устойчива инфраструктура, околна среда и климат. Програма "Възобновяема енергия, енергийна ефективност, енергийна сигурност" (2019-2021) подпомага реализирането на проекти за използване на геотермалната енергия в промишлеността, подобряване на енергийната ефективност и др. Допълнително финансиране ще има за повишаване на енергийната ефективност в многофамилни и административни сгради през 2020 г.

     
Източник: Виа Експо

Ключови думи: Виа Експо   Via Expo   ВЕИ   дигитализация   енергийна ефективност   околна среда  

Област: ОВК  

Подобни статии
HEXONIC
Стико БГ

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ В ОБЛАСТТА НА ОВК
на специализирания портал HVAC-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Последно от Бизнес

Специализиран портал от групата IndustryInfo.bg

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване
Изисквания и условия за реклама
Карта на сайта

© Copyright 2010 - 2023 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯПродуктови офертиБраншови акцентБизнесИнвестицииВидео на седмицатаПроектиПредстоящоРеализацииСъбитиятаОбществени поръчки/ТърговеОбучения/СеминариЕкспертноТехнологииСтатииКариериОбяви за работа
 

ОЩЕ ПОРТАЛИ ОТ ГРУПАТА

IndustryInfo.BG

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...