HVAC Bulgaria  

Консултация на тема "Визия до 2050 г."

05.08.2019   |   Бизнес
 

Европейската технологична и иновационна платформа за възобновяемо отопление и охлаждане (RHC) подготви проект на стратегическия документ "Визия до 2050 г.: визията за възобновяемо отопление и охлаждане в Европа". Организацията кани експерти от ОВК и ВЕИ сектора да споделят своето мнение и да вземат участие в открита консултация.

"Визия до 2050 г." има за цел да осигури ясна перспектива за развитието на технологите в областта на отоплението и охлаждането през следващите 30 години. Тя помага да се разбере потенциала на различните технологии за отопление и охлаждане чрез възобновяеми източници и чрез мултидисциплинарен подход показва начина, по който да се постигне безводородно производство до 2050 г.

В документа се обсъждат както технически, така и нетехнически въпроси заедно с представяне на съответните най-добри практики. Той ще бъде представена на конференцията 100% Renewable Heating and Cooling for a Sustainable Future, която RHC организира на 28 октомври т. г. в Хелзинки, Финландия.

Проектът на документа "Визия до 2050 г." е достъпен тук.

     
Източник: RHC

Ключови думи: RHC   Визия до 2050 г.  

Област: Бизнес  

Подобни статии

HEXONIC
Стико

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ В ОБЛАСТТА НА ОВК
на специализирания портал HVAC-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Последно от Бизнес

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯПродуктови офертиСъбитиятаБизнесВидео на седмицатаПроектиПредстоящоОбществени поръчки/ТърговеОбучения/СеминариРеализацииТехнологииИнвестицииОбяви за работа
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...