HVAC Bulgaria  

КонтурГлобал изпълнява нови социални проекти в Гълъбово

29.07.2019   |   Начало»Проекти
Редактор
Пепа Петрунова
Пепа Петрунова
Пепа Петрунова Редактор
Пепа Петрунова

КонтурГлобал Марица Изток 3 стартира три нови социални проекта, насочени към подобряване на местната инфраструктура и създаване на по-безопасна и благоприятна среда за децата и възрастните хора в община Гълъбово. Проектите са на обща стойност над 480 000 лв. и се изпълняват като част от споразумението за социални инвестиции между компанията и общинската администрация.

КонтурГлобал ще извърши цялостен ремонт на двора на детска градина "Наталия" в Гълъбово, в която се обучават над 100 деца. Ще бъдат изградени специализирани детски площадки, с люлки, пързалки, сенчести беседки и зона за тихи игри. Проектът е на стойност над 210 000 лв.

150 000 лв. ще бъдат инвестирани в нова вертикална планировка и оборудване на двора в Дома за възрастни хора в Гълъбово, в който живеят 40 души. Предвиденото богато озеленяване и нови настилки ще бъдат допълнени с пейки за отдих, маси за игра на шах и табла, питеен шадраван, беседка.

КонтурГлобал ще инвестира също в проекти за облагородяване на инфраструктурата в селата Обручище и Медникарово на обща стойност 120 000 лв. Паркът в центъра на с. Обручище ще бъде обновен с атрактивна детска площадка и модерни специализирани съоръжения за спорт на открито. За жителите на с. Медникарово компанията ще изгради нова, съвременна двупосочна автобусна спирка, която ще бъде осветена и пригодена за използване по всяко време на деня.

През последните години КонтурГлобал Марица Изток 3 е инвестирала над 4 млн. лв. в социални проекти. През 2018 г. компанията спечели наградата за социална отговорност на бизнеса от Българския дарителски форум за най-голям обем нефинансови дарения.

     
Източник: КонтурГлобал

Ключови думи: КонтурГлобал   ContourGlobal   ТЕЦ Марица изток 3   община Гълъбово  

Област: Проекти  

Аристон
Подобни статии
HEXONIC

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ В ОБЛАСТТА НА ОВК
на специализирания портал HVAC-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Последно от Проекти

Специализиран портал от групата IndustryInfo.bg

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване
Изисквания и условия за реклама
Карта на сайта

© Copyright 2010 - 2024 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯПродуктови офертиБраншови акцентБизнесИнвестицииВидео на седмицатаПроектиПредстоящоРеализацииСъбитиятаОбществени поръчки/ТърговеОбучения/СеминариЕкспертноТехнологииСтатииКариериОбяви за работа
 

ОЩЕ ПОРТАЛИ ОТ ГРУПАТА

IndustryInfo.BG

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...