HVAC Bulgaria  

ISH 2019 ще се проведе от 11 до 19 март във Франкфурт

25.02.2019   |   Предстоящо
 

Пазарните и технологични лидери в проектирането на домашни и индустриални сградни инсталации ще представят своите иновативни решения и дебютни продукти по време на водещото световно търговско изложение за ОВК и ВиК сектора ISH от 11 до 19 март т. г. във Франкфурт.

Над 2500 изложители от Германия и чужбина ще представят своите технологии и решения в 12 изложбени палати на Фракфуртския панаир, който е резервиран до последния щанд. Съпътстващата програма от технически семинари, лекции и кариерни форуми ще бъде обърне внимание на най-новите тенденции и технологии в сградното проектиране на ОВК и ВиК инсталации и ще съдейства за обмена на идеи и опит между различни специалисти в ерата на дигитализацията.

Технологиите от водния сектор, които обхващат инсталации за бани и водопроводни системи, тази година ще бъдат представени в палати 1, 2, 3, 4, 5. Основните теми ще бъдат свързани с цветовите тенденции в банята, интелигентните системи за управление на водоподаването и използването на възобновяеми енергийни източници за отопление на питейна топла вода. Изложителите ще обърнат внимание на различни аспекти, които обхващат дизайн, уелнес, здраве, комфорт и удобство, както и опазването на ресурсите, а дигитализацията ще бъде основен акцент във всички области.

Водещи доставчици на енергийно ефективни технологии за отопление и възобновяеми енергийни източници ще демонстрират иновативни решения за производство и разпределение на топлинна енергия в палати 11 и 12.

В палата 9 ще бъдат представени системи за отопление с дърва и технологии за димни газове, като специално внимание ще бъде обърнато върху енергоспестяването и хибридните системи, които в момента са водеща тенденция.

Модерните отоплителни системи, цифровите отоплителни технологии, заедно с интелигентните сгради и интелигентните пространства, също ще бъдат актуални теми на ISH 2019. Цялостни системи за автоматизацията на дома и сградата, управление на енергията и на контролно-измервателни уреди, заедно със специализирани средства за контрол и регулиране на енергопотреблението ще бъдат представени в палата 10.

Производителите на хладилни, охлаждащи, климатични и вентилационни системи ще демонстрират своите продуктови акценти в палата 8. В тази област акцент ще бъде поставен върху качеството на въздуха в помещенията, предимствата на централизираните и децентрализираните решения, енергийната ефективност и цифровизацията.

     
Източник: Messe Frankfurt

Ключови думи: Messe Frankfurt   ISH  

Подобни статии

HEXONIC
Стико

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ В ОБЛАСТТА НА ОВК
на специализирания портал HVAC-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Последно от Предстоящо

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯПродуктови офертиСъбитиятаБизнесВидео на седмицатаПроектиПредстоящоОбществени поръчки/ТърговеОбучения/СеминариРеализацииТехнологииИнвестицииОбяви за работа
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...