HVAC Bulgaria  

Първото издание на Refrigera с акцент върху хладилната промишленост

29.10.2018   |   Събитията
 
Oт 20 до 22 февруари 2019 г. в Piacenza Expo ще се проведе за първи път изложението Refrigera, насочено изцяло към производителите и доставчиците в хладилната промишленост. 
 
Refrigera 2019 е резултат от искането на производители, дистрибутори, индустриални асоциации, политически и икономически институции в сектора, търсещи нови възможности. Участниците в събитието ще имат възможността да почерпят опит от домакина на събитието – Италия, където индустриалната и търговска хладилна индустрия произвежда над 10 млрд. евро.
 
По време на конференцията ще бъдат дискутирани теми свързани с развитието на пазара, посрещането на настоящите и предстоящи предизвикателства в сектора, регулирането на хладилните газове, новите продукти, предлагани на пазара: оборудване, компоненти и резервни части, компресори, хладилни агрегати, търговско охлаждане, управление и сензори, хладилни агенти, топлообменници, вентили, тръбопроводи и фитинги и др.
 
Като част от събитието ще бъдат организирани редица инициативи като "Grand Prix del Frigorista" - конкурс за отличие на най-добрите работници в този сектор, както и Награда за дистрибуция за търговците на едро и дистрибутори. Наред с тези награди ще бъдат организирани множество семинари и мероприятия.
     
Източник: Piacenza Expo

Ключови думи: Piacenza Expo   Refrigera 2019   хладилна промишленост  

ТД Инсталации
Samsung
Secespol

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ В ОБЛАСТТА НА ОВК
на специализирания портал HVAC-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Газкомфорт
Hoval

Последно от Събитията

Samsung
  Обществени поръчки/ТърговеВидео на седмицатаПродуктови офертиБизнесПроектиРеализацииСъбитиятаФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯ
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...